03 / 03 / 21

Nieuw in Visma Verzuim VZS – maart 2021


Dene Mastwijk


De nieuwe release van Visma Verzuim VZS is nu beschikbaar. Vanaf dat moment zijn alle nieuwe functionaliteiten voor jou beschikbaar. Hieronder lees je meer over de belangrijkste nieuwe functies in Visma Verzuim VZS. Deel dit ook met de gebruikers binnen jouw organisatie. Ben je benieuwd naar het complete overzicht? Download het hier!

 

Nieuw in Visma Verzuim Manager

Er is een nieuwe versie van Visma Verzuim Manager beschikbaar. Vanaf deze versie van de app kun je naast het raadplegen van taken, nu ook taken afhandelen of annuleren. Daarnaast worden vanaf deze versie alleen de openstaande taken nog getoond. Bekijk hier de demo

Lees meer

 

Optimalisatie Visma Verzuim Werknemer

In Visma Verzuim Werknemer is het nu mogelijk documenten en notities te downloaden. Ook is bij het lezen van het document de mogelijkheid om de bijlage te downloaden.

Lees meer

 

Groot onderhoud 2021

Naast het uitbreiden van functionaliteit in de software, staat de komende periode ook in het teken van groot onderhoud. Uiteraard houden we je zo goed mogelijk op de hoogte over dit onderhoud. De komende maanden is dit een vast item in onze releasenotes.

 

Overige ontwikkeling in Visma Verzuim VZS

  • SIVI: De werknemer export is gewijzigd, zodat altijd het laatst gemuteerde dienstverband wordt meegenomen.
  • In het rapport ‘Agenda export’ worden de namen en bijbehorende beschikbaarheden van de bedrijfsartsen weer op de juiste manier weergegeven.
  • Het overzicht ‘nieuwe meldingen’ is geoptimaliseerd en toont nu de juiste deelherstelmeldingen en verzuimpercentages.

Meer informatie

Wil je op de hoogte blijven over alle nieuwe functies binnen Visma Verzuim VZS? Meld je dan aan voor de releasenotes. Wil je meer informatie of heb je een vraag over deze release? Neem gerust contact met ons op via info.vismaverzuim@visma.comGerelateerd nieuws
19 / 08 / 22
Ouderschapsverlof: hoe werkt het in de praktijk?

Sinds 2 augustus 2022 kunnen werknemers negen weken betaald ouderschapsverlof opnemen. Maar hoe gaat dat precies in zijn werk?

Bericht lezen
03 / 08 / 22
Inspelen op wetswijzigingen en uitdagingen voor uitzendbureaus

Uitzendbureaus krijgen de komende jaren weer nieuwe wet- en regelgeving voor de kiezen. Ook de krappe arbeidsmarkt, de verdere digitalisering en concurrentie van online platformen zorgt ervoor dat uitzendorganisaties moeten nadenken over de rol die zij in de toekomst kunnen vervullen. Welke veranderingen komen eraan en hoe speel je hierop in?

Bericht lezen
22 / 06 / 22
Op vakantie? Stel je afwezigheidsassistent in

De vakantieperiode staat voor de deur en je wil natuurlijk zorgeloos kunnen genieten van je vrije tijd. Door de afwezigheidsassistent van Visma Verzuim in te schakelen, hoef je je geen zorgen te maken over de activiteiten die in je vakantieperiode vallen. Je kunt namelijk eenvoudig een collega autoriseren om jouw taken op te pakken.

Bericht lezen