03 / 03 / 21

Nieuw in Visma Verzuim VZS – maart 2021


Dene Mastwijk


De nieuwe release van Visma Verzuim VZS is nu beschikbaar. Vanaf dat moment zijn alle nieuwe functionaliteiten voor jou beschikbaar. Hieronder lees je meer over de belangrijkste nieuwe functies in Visma Verzuim VZS. Deel dit ook met de gebruikers binnen jouw organisatie. Ben je benieuwd naar het complete overzicht? Download het hier!

 

Nieuw in Visma Verzuim Manager

Er is een nieuwe versie van Visma Verzuim Manager beschikbaar. Vanaf deze versie van de app kun je naast het raadplegen van taken, nu ook taken afhandelen of annuleren. Daarnaast worden vanaf deze versie alleen de openstaande taken nog getoond. Bekijk hier de demo

Lees meer

 

Optimalisatie Visma Verzuim Werknemer

In Visma Verzuim Werknemer is het nu mogelijk documenten en notities te downloaden. Ook is bij het lezen van het document de mogelijkheid om de bijlage te downloaden.

Lees meer

 

Groot onderhoud 2021

Naast het uitbreiden van functionaliteit in de software, staat de komende periode ook in het teken van groot onderhoud. Uiteraard houden we je zo goed mogelijk op de hoogte over dit onderhoud. De komende maanden is dit een vast item in onze releasenotes.

 

Overige ontwikkeling in Visma Verzuim VZS

  • SIVI: De werknemer export is gewijzigd, zodat altijd het laatst gemuteerde dienstverband wordt meegenomen.
  • In het rapport ‘Agenda export’ worden de namen en bijbehorende beschikbaarheden van de bedrijfsartsen weer op de juiste manier weergegeven.
  • Het overzicht ‘nieuwe meldingen’ is geoptimaliseerd en toont nu de juiste deelherstelmeldingen en verzuimpercentages.

Meer informatie

Wil je op de hoogte blijven over alle nieuwe functies binnen Visma Verzuim VZS? Meld je dan aan voor de releasenotes. Wil je meer informatie of heb je een vraag over deze release? Neem gerust contact met ons op via info.vismaverzuim@visma.comGerelateerd nieuws

15 / 12 / 21

Wat is een re-integratieplan?

De re-integratie van zieke werknemers verloopt altijd volgens een plan van aanpak. Daarin beschrijf je welke stappen je samen met je werknemers zet om tot werkhervatting te komen. Dat kan heel simpel zijn, zoals een opbouw waarbij een werknemer elke week twee uurtjes extra gaat werken. Maar het kan ook een traject van maanden of zelfs twee jaar zijn. Gelukkig sta je er bij het opstellen van het plan van aanpak niet alleen voor, want je baseert je op de gegevens van de bedrijfsarts. 

Bericht lezen
07 / 12 / 21

Nieuw in Visma Verzuim VZS – december 2021

De nieuwe release van Visma Verzuim VZS is nu beschikbaar. Vanaf dat moment zijn alle nieuwe functies voor jou beschikbaar. Hieronder lees je meer over de belangrijkste nieuwe functies in Visma Verzuim VZS.

Bericht lezen
06 / 12 / 21

Waarom is een goed verzuimbeleid belangrijk?

Als een werknemer zich ziekmeldt, is het belangrijk om volgens een duidelijke richtlijn te werk te gaan. Dat start al bij de ziekmelding en eindigt als de werknemer zich weer voor 100% beter meldt. Met een ziekteverzuimbeleid creëer je die duidelijkheid. Je voldoet zo niet alleen aan de wettelijke plicht, maar doet je werknemer en je organisatie ook een groot plezier. 

Bericht lezen