03 / 03 / 21

Nieuw in Visma Verzuim VZS – maart 2021


Dene Mastwijk


De nieuwe release van Visma Verzuim VZS is nu beschikbaar. Vanaf dat moment zijn alle nieuwe functionaliteiten voor jou beschikbaar. Hieronder lees je meer over de belangrijkste nieuwe functies in Visma Verzuim VZS. Deel dit ook met de gebruikers binnen jouw organisatie. Ben je benieuwd naar het complete overzicht? Download het hier!

 

Nieuw in Visma Verzuim Manager

Er is een nieuwe versie van Visma Verzuim Manager beschikbaar. Vanaf deze versie van de app kun je naast het raadplegen van taken, nu ook taken afhandelen of annuleren. Daarnaast worden vanaf deze versie alleen de openstaande taken nog getoond. Bekijk hier de demo

Lees meer

 

Optimalisatie Visma Verzuim Werknemer

In Visma Verzuim Werknemer is het nu mogelijk documenten en notities te downloaden. Ook is bij het lezen van het document de mogelijkheid om de bijlage te downloaden.

Lees meer

 

Groot onderhoud 2021

Naast het uitbreiden van functionaliteit in de software, staat de komende periode ook in het teken van groot onderhoud. Uiteraard houden we je zo goed mogelijk op de hoogte over dit onderhoud. De komende maanden is dit een vast item in onze releasenotes.

 

Overige ontwikkeling in Visma Verzuim VZS

  • SIVI: De werknemer export is gewijzigd, zodat altijd het laatst gemuteerde dienstverband wordt meegenomen.
  • In het rapport ‘Agenda export’ worden de namen en bijbehorende beschikbaarheden van de bedrijfsartsen weer op de juiste manier weergegeven.
  • Het overzicht ‘nieuwe meldingen’ is geoptimaliseerd en toont nu de juiste deelherstelmeldingen en verzuimpercentages.

Meer informatie

Wil je op de hoogte blijven over alle nieuwe functies binnen Visma Verzuim VZS? Meld je dan aan voor de releasenotes. Wil je meer informatie of heb je een vraag over deze release? Neem gerust contact met ons op via info.vismaverzuim@visma.comGerelateerd nieuws
06 / 03 / 23
Beleid opstellen voor hybride werken

Sinds de coronapandemie zijn steeds meer werkgevers gaan nadenken over beleid voor hybride werken. Veel werknemers willen graag deels thuis blijven werken en ook werkgevers hebben gezien dat thuiswerken prima kan werken. Volledig thuiswerken zit er vaak niet in, maar voor hoeveel dagen gaan werknemers dan terug naar kantoor? En hoe ga je dit organiseren? Het is verstandig om hiervoor beleid op te stellen.

Bericht lezen
23 / 02 / 23
Verzuim verlagen? Verhoog de medewerkersbetrokkenheid

Betrokken medewerkers zijn goud waard voor elke organisatie. Ze melden zich (bijna) nooit ziek, werken proactief en zijn van grote toegevoegde waarde voor het bedrijf. Kortom: betrokken medewerkers bepalen in grote mate het succes van een organisatie. Maar hoe zorg je er dan voor dat je collega’s betrokken zijn en blijven?

Bericht lezen
10 / 02 / 23
Neem afspraken over privétijd tijdens verzuim op in verzuimprotocol

Een werknemer die ziek is, hoeft tijdens zijn ziekmelding niet alleen maar thuis te blijven en op bed te liggen. Maar dat betekent niet dat ze alles maar kunnen doen en laten wat ze willen. Als werkgever bespreek je de bewegingsruimte van een ziekgemelde werknemer. In hoeverre mag je grenzen stellen aan de bewegingsruimte van een zieke werknemer?

Bericht lezen