Partner

Compasity


Dag na dag bouwt Compasity aan preventie- en verzuimsoftware vanuit een passie voor welzijn en techniek.

Daarbij zet Compasity graag de medewerker centraal in moderne ‘soft’ware die bestaat uit vier producten; VerzuimCoach, ConnectIT, PlanIT en Medisch Portaal. Deze producten kan je samen of apart afnemen volgens eigen behoefte. Naadloze integratie en snel kunnen overstappen zijn daarbij van essentieel belang.

 

Compasity kijkt daarnaast waar zij meerwaarde kunnen bieden aan het bestaand IT-landschap van de klant. Dat doen zij door slimme koppelingen te bouwen voor ieder denkbaar systeem. ConnectIT is een soort “digitaal postkantoor” dat berichten uitwisselt tussen het Compasity platform en andere software en/of databases. Maar het biedt nog een extra service! De uitgewisselde berichten worden namelijk eerst inhoudelijk beoordeeld en verwerkt. Zo wordt de datakwaliteit ervan geborgd. En tenslotte worden de berichten gegarandeerd afgeleverd.

 

Compasity bestaat in 2020 alweer tien jaar. Waren zij eerst nog onderdeel van een groepsbedrijf, sinds mei 2020 is Compasity verder gegaan als zelfstandige onderneming en gevestigd in Joure.


Meer informatie

Wil je meer weten over de koppeling met de software van Compasity en de mogelijkheden die dit biedt? Neem dan contact op met je accountmanager. Of ga naar de website compasity.nl.