Partner

Vitaal Bedrijf


Het onafhankelijke programma Vitaal Bedrijf helpt ondernemers stap voor stap op weg naar een vitale toekomst.

Want aan de slag gaan met vitaliteit levert ondernemers en medewerkers veel op: meer productiviteit, meer werkplezier en minder verzuim. De website www.vitaalbedrijf.info biedt ondernemers praktische tools, betrouwbare informatie en een netwerk aan partners. Een gratis oriëntatiescan geeft een eerste indruk van waar de organisatie staat. Via een uitgebreide medewerkersscan en een gratis adviesgesprek kunnen bedrijven concreet aan de slag.

 

Ondernemers die al bezig zijn met vitaliteit geven tips & tricks, en experts als Voedingscentrum, Kenniscentrum Sport & Bewegen en Trimbos Instituut delen hun achtergrondkennis. Elke ondernemer kan zo een vitaliteitsprogramma opzetten dat bij het bedrijf en de mensen past. En is dat gelukt, dan krijgt het bedrijf het Vignet Vitaal Bedrijf. Zo ziet iedereen in een oogopslag dat vitaliteit een belangrijk thema is voor de organisatie. Met de inzet van ondernemers moet Nederland zo het vitaalste land van Europa worden!


Meer informatie

Wil je meer weten over Vitaal Bedrijf en de mogelijkheden die dit biedt? Neem dan contact op met je accountmanager. Of ga naar www.vitaalbedrijf.info, daar vind je meer informatie over Vitaal Bedrijf.