Schrijf je nu in

Duur

Deze training duurt 1 dagdeel van 09:30 tot 11:30 uur.

 

Kosten training

Het bedrag voor de training bedraagt € 195,- (excl. btw) per deelnemer.

 

Locatie

Online

 

Inschrijven 

Schrijf je in via het onderstaande formulier

Questionnaire bekostiging Medisch Specialistische Revalidatie


Zorg dat u bewust bekwaam blijft!

door Laura van Steenveldt en Luc te Boekhorst

 

Laura en Luc geven al een aantal jaar masterclasses en briefings over de bekostiging van de Medisch Specialistische Revalidatie. Dit wordt gedaan op open inschrijving en incompany.

Door deze bijeenkomsten en door onze contacten bij MSR-aanbieders zijn wij goed op de hoogte van de zaken die spelen binnen de MSR en zien wij wat de grijze en onduidelijke gebieden in de regelgeving zijn. Omdat wij veel kennis hebben en het in ieders belang is dat het duidelijk is wat wel en niet mag (moet), hebben wij structureel overleg met de NZa en Revalidatie Nederland om issues te bespreken en te verduidelijken. Veel van onze deelnemers aan de masterclass geven ons terug dat juist ná het volgen van de masterclass er in de praktijk vragen ontstaan. Daarom organiseren wij online een Questionnaire MSR.

 

Heb je nog vragen of kom je onduidelijkheden tegen in de praktijk? Heb je het idee dat je de bekostigingsregels van de MSR al best goed onder de knie hebt, maar weet je op sommige onderdelen niet meer precies hoe het zit? Neem dan deel aan onze online ‘Questionnaire MSR’.

 

In twee uur tijd mag je al je vragen en casussen uit de praktijk voorleggen. Het liefst stuur je die al een week van tevoren, zodat wij ons kunnen voorbereiden, maar spontane vragen mogen natuurlijk ook. Wij zullen alle vooraf ingestuurde vragen bespreken en waar nodig onderbouwen met een stuk theorie. Daar waar het ons niet lukt je vraag direct te beantwoorden, leggen we deze voor aan de NZa. Verder zullen we de actualiteiten met je delen en bespreken we issues die spelen in het land. De spontaan gestelde vragen zullen we, als de tijd het toelaat, direct proberen te beantwoorden en anders komen we er op een later moment op terug. Heb je zelf geen concrete vragen, maar wil je weten waar je collega’s uit het land mee worstelen? Dan ben je ook van harte welkom om aan te sluiten.

 

En het blijft niet bij deze ene (online) bijeenkomst. Door deelname aan deze bijeenkomst heb je nog tot 3 maanden na de bijeenkomst de tijd om vragen aan ons te stellen die wij zullen beantwoorden of waar nodig zullen voorleggen aan de NZa. Daarnaast vergoot je door deelname aan deze bijeenkomst je netwerk met collega’s die met dezelfde vragen worstelen.

 

Voor wie?

Deze questionnaire is bedoeld voor medewerkers die MSR-zorg bieden (zowel zorgverleners als ondersteuners van de zorg), maar wel al voldoende kennis hebben op het gebied van de MSR-bekostiging.

Bij de questionnaire wordt ervan uitgegaan dat de kennis op het gebied van MSR bekostiging op hetzelfde niveau is, zoals deze op deze (incompany) masterclass is gegeven:

Bewust of onbewust onbekwaam? Zorg dat je bewust bekwaam wordt!
De bekostigingsregels van de medisch specialistische revalidatie

 

Inhoud Questionnaire

Tijdens deze questionnaire worden vooraf ingestuurde vragen en casussen behandeld en kunnen live vragen gesteld worden.

 

Datum en kosten

We organiseren deze questionnaire ieder kwartaal, waarbij  bij minimaal 4 aanmeldingen, de datum in overleg met de aangemelde deelnemers wordt afgestemd.

De kosten bedragen slechts € 195,- p.p. Hierbij inbegrepen zit de online bijeenkomst, een netwerk van collega’s die met hetzelfde worstelen en de mogelijkheid om nog tot 3 maanden na de bijeenkomst vragen aan ons te stellen die we zullen beantwoorden.

 

De factuur ad € 195,- excl. btw zal naar het opgegeven factuuradres verstuurd worden en moet één week vóór aanvang van de cursus zijn voldaan. Bij annulering door de deelnemer binnen 2 weken voor aanvang zullen 50% van de kosten in rekening worden gebracht.

 Informatie

Indien je wil deelnemen aan één van deze dagen? Dan kun je je inschrijven via het onderstaande formulier.

Inschrijven

 •  *
 •  *
 •  *
 •  *
 •  *
 •  *
  naam@bedrijf.nl
 •  *
  naam@bedrijf.nl
 •  *
 • * Verplichte velden 
  ** Privacy statement: Uw gegevens worden alleen door Visma Verzuim en Laura van Steenveldt gebruikt om u te informeren over deze cursus en mogelijke andere cursussen die door Visma Verzuim en/of Laura van Steenveldt worden georganiseerd. Uw gegevens worden niet aan derden verstrekt.