16 / 04 / 21

2DAYSMOOD en Visma Verzuim gaan partnership aan


Dene Mastwijk


Met ingang van april 2021 zijn Visma Verzuim en 2DAYSMOOD een partnerovereenkomst aangegaan. Visma Verzuim en 2DAYSMOOD gaan samenwerken op het gebied van duurzame inzetbaarheid, werkgeluk en vitaliteit.

 

Over de samenwerking

Bart Hoogenraad, Strategie & Marketing directeur van Visma Verzuim legt uit waarom we dit partnership aangaan: ”Als marktleider op het gebied van software voor het voorkomen en begeleiden van verzuim willen wij onze klanten op alle mogelijke manieren ondersteunen bij het veilig, gezond en duurzaam inzetbaar houden van hun werknemers. Ook als wij de oplossing niet zelf kunnen bieden. Daarom zijn wij constant op zoek naar partners met complementaire oplossingen. Wij zijn daarom ook erg blij met de samenwerking met 2DAYSMOOD. Met deze oplossing kunnen onze klanten bijna letterlijk de vinger aan de pols houden bij werknemers en dat helpt ontzettend bij het uitvoeren van een effectief vitaliteitsbeleid.’’

 

Martin Meulenkamp, CEO van 2DAYSMOOD: ”We zijn enorm blij met onze nieuwe samenwerking. Ons innovatieve platform om medewerkerstevredenheid en duurzaam inzetbaarheid te meten sluit perfect aan bij de tools en visie van Visma Verzuim. Samen gaan we nog meer stappen maken om het werkgeluk en de duurzame inzetbaarheid van medewerkers te verbeteren en het verzuim en de kosten hiervan bij bedrijven te verlagen.”

 

Over 2DAYSMOOD

Mensen en werkplezier staan centraal bij 2DAYSMOOD, en slimme technologie kan daar aan bijdragen. Daarom motiveren we (HR) directeuren, teamleiders en medewerkers om verantwoordelijkheid te nemen voor de sfeer op het werk, door te luisteren naar elkaar én data. Onze missie, aanvullende kwaliteiten, en gedeelde passie voor HR, IT en ondernemerschap, maken ons een enthousiast en effectief team!

 

Over Visma Verzuim

Visma Verzuim is de online applicatie voor het managen van verzuim in de organisatie. Met deze gebruiksvriendelijke verzuimsoftware kun je eenvoudig samenwerken met alle partijen die betrokken zijn, zoals de werknemer, arbodienst, bedrijfsarts, verzekeraar en het UWV. Visma is marktleider in Nederland. In Visma Verzuim wordt dagelijks het verzuim voor circa 3,5 miljoen werknemers in Nederland beheerd.


Meer informatie

Wil je meer weten over wat 2DAYSMOOD in combinatie met Visma Verzuim voor jouw organisatie kan betekenen? Neem dan contact op met je Accountmanager. Of stuur een e-mail naar info.vismaverzuim@visma.com. Meer informatie over 2DAYSMOOD vind je op de website.



Gerelateerd nieuws
02 / 01 / 24
Voldoende rust na inspanning voorkomt verzuim

Het komt voor: een conflict op het werk. Een kwart van de werknemers ervaart conflicten op het werk. Onder leidinggevenden is dat zelfs een derde. De productiviteit en de sfeer kunnen eronder lijden. Een groep experts stelt als nieuwe optie arbeidsconflictenverlof voor. Dit kan een goed idee zijn.

Bericht lezen
17 / 11 / 23
Conflictverlof: afkoelen om langdurig verzuim te voorkomen

Het komt voor: een conflict op het werk. Een kwart van de werknemers ervaart conflicten op het werk. Onder leidinggevenden is dat zelfs een derde. De productiviteit en de sfeer kunnen eronder lijden. Een groep experts stelt als nieuwe optie arbeidsconflictenverlof voor. Dit kan een goed idee zijn.

Bericht lezen
30 / 10 / 23
Aandachtspunten bij het inschakelen van een casemanager bij verzuim

In sommige gevallen is voor de verzuimbegeleiding van een zieke werknemer de inzet van een casemanager nodig. Deze is belast met de meer administratieve en procesmatige kant van het (langdurig) verzuim en de re-integratie. Afhankelijk van het soort contract kan een arbodienst een casemanager voor je organisatie regelen. In dit blog lees je wat je mag verwachten van een casemanager?

Bericht lezen