evenementen

Evenementen

Visma Verzuim organiseert jaarlijks evenementen voor hun eigen klanten en voor nieuwe klanten. In de onderstaande evenementenkalender vind je de geplande evenementen voor dit jaar. De kalender wordt door het gehele jaar aangevuld. Wij zien je graag bij één van onze webinars of evenementen.

Webinar

11
mei

Vitaliteit & Verzuim

Waarom is vitaliteit voor je werknemers zo belangrijk? Hoe groot is de invloed op verzuim? En hoe kan data je helpen om als bedrijf vitaler te worden? Deze vragen en meer worden behandeld op dinsdag 11 mei tijdens het webinar Vitaliteit & Verzuim. Schrijf je nu in

Schrijf je nu in

Webinar

25
mei

Ontdek de mogelijkheden van Visma Verzuim voor arbodiensten

Ben je als arbodienst op zoek naar een goede manier om verzuimbegeleiding vorm te geven voor je klanten? Een systeem dat je casemanagers helpt om de Wet verbetering poortwachter te volgen, zodat zij klanten goed kunnen adviseren? Dan is Visma Verzuim wellicht iets voor jullie! Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van Visma Verzuim? Schrijf je nu vrijblijvend in voor het gratis webinar op dinsdag 25 mei 2021

Schrijf je nu in

Webinar

27
mei

Eenvoudig verzuim beheren? Visma Verzuim helpt je erbij

Ben je als werkgever op zoek naar een verzuimapplicatie die je ondersteunt bij het begeleiden van ziekteverzuim en geheel aan de Wet verbetering poortwachter voldoet? Dan is Visma Verzuim wellicht iets voor jou! Ontdek alle mogelijkheden van Visma Verzuim nu in het gratis webinar op donderdag 27 mei 2021.

Schrijf je nu in

Beurs

14
oktober

HR Live

Op 14 oktober 2021 is Visma Verzuim aanwezig bij HR Live. Tijdens dit event organiseren wij een workshop ‘Leidinggevenden & Verzuim: Managers maken het verschil!’ In deze workshop onderzoeken we wat je als HR kan doen om leidinggevenden te stimuleren serieus met verzuim aan de slag te gaan.

Meer informatie