evenementen

Evenementen

Visma Verzuim organiseert jaarlijks evenementen voor hun eigen klanten en voor nieuwe klanten. In de onderstaande evenementenkalender vind je de geplande evenementen voor dit jaar. De kalender wordt door het gehele jaar aangevuld. Wij zien je graag bij één van onze webinars of evenementen.

Webinar

25
januari

Ontdek de mogelijkheden van Visma Verzuim voor arbodiensten

Ben je als arbodienst op zoek naar een goede manier om verzuimbegeleiding vorm te geven voor je klanten? Een systeem dat je casemanagers helpt om de Wet verbetering poortwachter te volgen, zodat zij klanten goed kunnen adviseren? Dan is Visma Verzuim wellicht iets voor jullie! Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van Visma Verzuim? Schrijf je nu vrijblijvend in voor het gratis webinar op dinsdag 25 januari 2022 om 10.00 uur.

Schrijf je nu in

Webinar

27
januari

Eenvoudig verzuim beheren? Visma Verzuim helpt je erbij

Ben je als werkgever op zoek naar een verzuimapplicatie die je ondersteunt bij het begeleiden van ziekteverzuim en geheel aan de Wet verbetering poortwachter voldoet? Dan is Visma Verzuim wellicht iets voor jou! Ontdek alle mogelijkheden van Visma Verzuim nu in het gratis webinar op donderdag 27 januari 2022 om 10.00 uur.

Schrijf je nu in