evenementen

Evenementen

Visma Verzuim organiseert jaarlijks evenementen voor hun eigen klanten en voor nieuwe klanten. In de onderstaande evenementenkalender vind je de geplande evenementen voor dit jaar. De kalender wordt door het gehele jaar aangevuld. Wij zien je graag bij één van onze webinars of evenementen.

Webinar

16
september

Aan de slag met het meten van vitaliteit

Aandacht voor vitaliteit groeit: investeringen in fysieke vitaliteit, zoals meer bewegen en een sta-bureau zie je steeds meer. Maar hoe zit het met de mentale vitaliteit? Samen met onze partner 2daysmood, organiseren we een webinar op donderdag 16 september over hoe je werkgeluk en vitaliteit kunt meten.

Schrijf je nu in

Webinar

28
september

Eenvoudig verzuim beheren? Visma Verzuim helpt je erbij

Ben je als werkgever op zoek naar een verzuimapplicatie die je ondersteunt bij het begeleiden van ziekteverzuim en geheel aan de Wet verbetering poortwachter voldoet? Dan is Visma Verzuim wellicht iets voor jou! Ontdek alle mogelijkheden van Visma Verzuim nu in het gratis webinar op dinsdag 28 september 2021.

Schrijf je nu in

Webinar

30
september

Ontdek de mogelijkheden van Visma Verzuim voor arbodiensten

Ben je als arbodienst op zoek naar een goede manier om verzuimbegeleiding vorm te geven voor je klanten? Een systeem dat je casemanagers helpt om de Wet verbetering poortwachter te volgen, zodat zij klanten goed kunnen adviseren? Dan is Visma Verzuim wellicht iets voor jullie! Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van Visma Verzuim? Schrijf je nu vrijblijvend in voor het gratis webinar op donderdag 20 september 2021

Schrijf je nu in

Beurs

14
oktober

HR Live

Op 14 oktober 2021 is Visma Verzuim aanwezig bij HR Live. Tijdens dit event organiseren wij een workshop ‘Leidinggevenden & Verzuim: Managers maken het verschil!’ In deze workshop onderzoeken we wat je als HR kan doen om leidinggevenden te stimuleren serieus met verzuim aan de slag te gaan.

Meer informatie