evenementen

Evenementen

Visma Verzuim organiseert jaarlijks evenementen voor hun eigen klanten en voor nieuwe klanten. In de onderstaande evenementenkalender vind je de geplande evenementen voor dit jaar. De kalender wordt door het gehele jaar aangevuld. Wij zien je graag bij één van onze webinars of evenementen.

Beurs

14
oktober

HR Live

Op 14 oktober 2021 is Visma Verzuim aanwezig bij HR Live. Tijdens dit event organiseren wij een workshop ‘Leidinggevenden & Verzuim: Managers maken het verschil!’ In deze workshop onderzoeken we wat je als HR kan doen om leidinggevenden te stimuleren serieus met verzuim aan de slag te gaan.

Meer informatie

Webinar

04
november

Duurzame inzetbaarheid & Verzuim

Duurzame inzetbaarheid klinkt heel goed, maar het gevaar is dat het al snel een containerbegrip wordt. Wat wordt er nu precies bedoeld met duurzaam inzetbaar zijn? Waarom hoor je er steeds meer bedrijven over en wat kun je doen om inhoud te geven aan dit begrip? Vragen die we graag beantwoorden tijdens ons webinar Duurzame inzetbaarheid & Verzuim.

 

Meer informatie

Webinar

16
november

Eenvoudig verzuim beheren? Visma Verzuim helpt je erbij

Ben je als werkgever op zoek naar een verzuimapplicatie die je ondersteunt bij het begeleiden van ziekteverzuim en geheel aan de Wet verbetering poortwachter voldoet? Dan is Visma Verzuim wellicht iets voor jou! Ontdek alle mogelijkheden van Visma Verzuim nu in het gratis webinar op dinsdag 16 november 2021 om 10.00 uur.

Schrijf je nu in

Webinar

18
november

Ontdek de mogelijkheden van Visma Verzuim voor arbodiensten

Ben je als arbodienst op zoek naar een goede manier om verzuimbegeleiding vorm te geven voor je klanten? Een systeem dat je casemanagers helpt om de Wet verbetering poortwachter te volgen, zodat zij klanten goed kunnen adviseren? Dan is Visma Verzuim wellicht iets voor jullie! Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van Visma Verzuim? Schrijf je nu vrijblijvend in voor het gratis webinar op donderdag 18 november 2021 om 10.00 uur.

Schrijf je nu in

Webinar

30
november

Voor bedrijfsartsen: meer eenvoud, minder administratie

Als bedrijfsarts wil je natuurlijk zo weinig mogelijk werk hebben met je dossiers. Tegelijkertijd is de bewaarplicht van je dossiers enorm belangrijk. Hoe je dit oplost? Met Visma Verzuim Medisch. In deze verzuimapplicatie vind je alles wat je nodig hebt bij elkaar. En zelfs in combinatie met je eigen agenda. Ben je benieuwd hoe dit werkt? Schrijf je nu vrijblijvend in voor het gratis webinar op dinsdag 30 november 2021 om 10.00 uur.

Schrijf je nu in