Evenementen

Visma Verzuim organiseert jaarlijks evenementen voor hun eigen klanten en voor nieuwe klanten. In de onderstaande evenementenkalender vind je de geplande evenementen voor dit jaar. De kalender wordt door het gehele jaar aangevuld. Wij zien je graag bij één van onze webinars of evenementen.

Webinar

11
maart

Visma Verzuim Werknemer

De werknemer is de belangrijkste schakel bij het managen van verzuim. Visma Verzuim Werknemer ondersteunt je hierbij. Ben je benieuwd hoe Visma Verzuim Werknemer werkt en wat de voordelen ervan zijn? Je hoort er alles over in het webinar op donderdag 11 maart 2021

Schrijf je nu in

Webinar

23
maart

Verzuimkosten verlagen? Zo doe je dat met Visma Verzuim

Ben je als werkgever op zoek naar een verzuimapplicatie die je ondersteunt bij het begeleiden van ziekteverzuim en geheel aan de Wet Verbetering Poortwachter voldoet? Dan is Visma Verzuim wellicht iets voor jou! Ontdek alle mogelijkheden van Visma Verzuim nu in het gratis webinar op dinsdag 23 maart 2021.

Schrijf je nu in

Webinar

25
maart

klanten ontzorgen bij verzuimmanagement? Zo doe je dat met Visma Verzuim.

Ben je als arbodienst op zoek naar een goede manier om verzuimbegeleiding vorm te geven voor je klanten? Een systeem dat je casemanagers helpt om de Wet Verbetering Poortwachter te volgen, zodat zij klanten goed kunnen adviseren? Dan is Visma Verzuim wellicht iets voor jullie! Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van Visma Verzuim? Schrijf je nu vrijblijvend in voor het gratis webinar op donderdag 25 maart 2021

Schrijf je nu in

Beurs

14
oktober

HR Live

Op 14 oktober 2021 is Visma Verzuim aanwezig bij HR Live. Tijdens dit event organiseren wij een workshop 'Leidinggevenden & Verzuim: Managers maken het verschil!' In deze workshop onderzoeken we wat je als HR kan doen om leidinggevenden te stimuleren serieus met verzuim aan de slag te gaan.

Meer informatie