Visma Verzuim
Visma Verzuim

Jouw verzuimapplicatie

Verzuim zo goed mogelijk managen? Dat doe je met Visma Verzuim. Dankzij deze applicatie is er een optimale samenwerking tussen werkgever, werknemer, arbodienst, bedrijfsarts, verzekeraar en het UWV. 100% AVG-proof en volgens de Wet verbetering poortwachter.

Vraag een demo aan

Dé verzuimapplicatie die helpt bij verzuimmanagement

 

Wat het voorkomen van verzuim of het begeleiden ervan zo lastig maakt? Dat je zo veel moet doen, op de juiste momenten én ook nog eens correct volgens de privacywet. Eén moment gemist en je eindigt met minder effectief verzuimbeleid en maakt zelfs kans op een boete. Met Visma Verzuim voorkom je ongewenste situaties en heb je je verzuimbeleid goed geregeld.

Visma Verzuim
Features

Volledig verzuimdossier

Natuurlijk wil je zieke werknemers goed begeleiden en dat netjes kunnen aantonen bij het UWV. Helaas vergeten we wel eens notities of documenten in een gesprek. Of we slaan een poortwachterstap over. Met als gevolg: kwaliteitsverlies op je arbodienstverlening, minder efficiency en eventueel een boete van een jaar extra loondoorbetaling. In het verzuimdossier van Visma Verzuim plaats je heel eenvoudig je notities, gespreksverslagen, documenten en agenda-afspraken. Zekerheid voor alles!

Vraag een demo aan
Visma Verzuim
Features

Medisch dossier

Als bedrijfsarts ben je verplicht werkgever én werknemer tegelijk en met dezelfde informatie te informeren. Bovendien moet je zorgen dat je medische gegevens afschermt voor niet-medische gebruikers. In Visma Verzuim sla je de medische gegevens afgeschermd op. Je maakt gebruik van medische (UWV-)documenten en legt (medische) notities vast. Ook heb je de mogelijkheid om een diagnose te stellen.

Vraag een demo aan
Visma Verzuim
Features

Poortwachter protocollen

Het is een hele opgave om bij alle dossiers elke poortwachterstap op tijd uit te voeren. Taken handmatig uitvoeren maakt het onoverzichtelijk én foutgevoelig. Om dat te voorkomen is er Visma Verzuim; alle protocollen en taken zijn standaard onderdeel van de software en je krijgt automatisch een seintje als het tijd wordt voor de volgende taak. Zelf extra taken toevoegen? Ook dat is mogelijk in Visma Verzuim.

Vraag een demo aan

Andere features

Rapport verzekeraars
Rapport verzekeraars

Alle informatie foutloos en snel aanleveren. Voorkom late uitbetaling en premiestijging.

Contractmanagement
Contractmanagement

Alle afgesproken dienstverlening binnen een contract op een rij.

UWV-formulieren
UWV-formulieren

Alle UWV-documenten zijn geintegreerd en altijd up-to-date.

Artsen-agenda
Artsen-agenda

Plan snel een arts die beschikbaar is in de buurt van de zieke medewerkers.

Polisadministratie
Polisadministratie

Op klantniveau alle verzekeringsgegevens bij de hand.

UWV-koppeling
UWV-koppeling

Verstuur geautomatiseerd, compleet én op tijd alle UWV-meldingen.
Wat klanten zeggen
Alle referenties

''Visma Verzuim geeft ons eenvoudig inzicht en overzicht''

Het is voor ons een pakket dat ruime mogelijkheden biedt, waarbij ik met name blij ben dat de stabiliteit goed is. – Huub Nijsten, directeur van SAL Verzuim


Lees meer

''Groeien met Visma Verzuim''

De communicatie met klanten gaat met behulp van Visma Verzuim snel en makkelijk. Daar heb ik sinds het begin al profijt van gehad. –
Ron Van Berlo, mede-eigenaar/directeur van regionale arbodienst Werk-Vitaal


Lees meer

''Visma Verzuim: what you see is what you get''

In Visma Verzuim kan ik de organisatiestructuur vastleggen. Daar plak ik werknemers op en daarachter hang ik verzuim- en herstelcijfers. Zo kan ik de gegevens van afdeling X opvragen en zien hoe die zich verhouden tot het totale bedrijf. – Pieter de Jongh, bedrijfsarts bij Van Altena & De Jongh Bedrijfsartsen


Lees meer

Webinars

Leer ons product kennen

Ervaar in één van onze webinars hoe eenvoudig je functies inzet. En hoe je hiermee jouw verzuimadministratie foutloos, eenvoudig én futureproof maakt.

Meer informatie over Visma Verzuim