VISMA VERZUIM VOOR UITZENDBUREAUS

Grip op verzuim

Hoe staat het ervoor met verzuim bij uitzendkrachten? Gaat het om langdurig verzuim of juist kortdurend? En hoe zit het met de veerkracht van je uitzendkrachten? Met Visma Verzuim krijg je antwoord op al die vragen. Daarbij staat de uitzendkracht centraal en kunnen alle betrokken partijen eenvoudig samenwerken vanuit één dossier.

 

Wat zijn nog meer voordelen van Visma Verzuim? Als je de taken opvolgt, weet je zeker dat je AVG-proof en Poortwachterproof werkt. Security is erg belangrijk dus al die privacygevoelige informatie is veilig opgeslagen. Zo hou je grip op verzuim, voorkom je boetes én zorg je voor een vitale uitzendkrachten.

Visma Verzuim
Uitzendbureaus

Eenvoudig verzuim melden

Een ziekmelding van één van je uitzendkrachten is nooit leuk. Er moet veel geregeld worden. Je wil ervoor zorgen dat het werk bij de werkgever gewoon door kan gaan en dat de uitzendkracht de juiste begeleiding krijgt.

 

Om het voor jou, als uitzendbureau, zo eenvoudig mogelijk te maken is Visma Verzuim ontwikkeld. Hiermee kun je eenvoudig ziek- en betermelden, de situatie van je uitzendkrachten bekijken, notities toevoegen, taken afhandelen en nog heel veel meer. Dit alles geheel via de Wet verbetering poortwachter.

Demo aanvragen
Visma Verzuim
Uitzendbureaus

Overzichtelijke rapportages

De hoeveelheid informatie die je vastlegt in Visma Verzuim is erg waardevol. Meten is weten en dat geldt ook zeker voor vitaliteit en verzuim. Op basis van al die informatie kun je bijsturen waar nodig.

Met statistieken en rapportages van Visma Verzuim krijg je het juiste inzicht.

Demo aanvragen
Visma Verzuim
Uitzendbureaus

Vitaliteit & Preventie

Steeds meer werknemers heeft last van mentale klachten; meer dan de helft van al het ziekteverzuim heeft zelfs een psychische oorzaak. Mentaal verzuim is complex. Het is voor jou als uitzendbureau niet altijd eenvoudig om de vinger precies op de zere plek te leggen.

 

Visma Verzuim biedt daarom hét online vitaliteitsplatform, dat is niet alleen bedoeld om sneller te herstellen bij ziekteverzuim, maar juist ook om ziekteverzuim te voorkomen.

Demo aanvragen

Meer voordelen

Gebruiksvriendelijk
Gebruiksvriendelijk

Visma Verzuim beschikt over een gebruiksvriendelijke interface.

AVG en security
AVG en security

Gegevens worden veilig opgeslagen volgens de regels van de AVG.

Koppelen met systemen
Koppelen met systemen

Wissel eenvoudig gegevens uit tussen je HR-systeem en Visma Verzuim.

Dossierinzicht voor werknemers
Dossierinzicht voor werknemers

Betrek de uitzendkrachten met het portaal Visma Verzuim Werknemer.

Eigenrisicodragerschap
Eigenrisicodragerschap

Visma Verzuim maakt je rol als eigenrisicodrager eenvoudig.

In control over eigen verzuimdata
In control over eigen verzuimdata

Alle data die je vastlegt heb je volledig in eigen beheer.

Wet verbetering poortwachter
Wet verbetering poortwachter

Volg de stappen van de Wet verbetering poortwachter.

Efficiënt werken
Efficiënt werken

Eenvoudig samenwerken vanuit één dossier.


Wat klanten zeggen
Alle referenties

“De ‘look and feel’ van Visma Verzuim is fijn. Eigenlijk spreekt het voor zich.”

Uitzendbureau Driessen gebruikt Visma Verzuim voor de ondersteuning bij de processen van de afdeling verzuim, dossiervorming in het kader van de Wet verbetering poortwachter én re-integratie in het eerste en tweede spoor. Walter Sleven van Driessen vertelt over verzuimmanagement voor flexibele werknemers en het gebruik van Visma Verzuim.


Lees meer

Webinars

Leer ons product kennen

Visma Verzuim kan je ondersteunen bij verzuimbegeleiding. Het wordt eenvoudig door geautomatiseerde processen. Daarnaast zorgt Visma Verzuim er ook voor dat je inzicht krijgt in het verzuim. Ben je benieuwd hoe dit in zijn werk gaat? In ons webinar hoor je alles over de mogelijkheden van Visma Verzuim. Schrijf je nu in!

Meer informatie over Visma Verzuim