VISMA VERZUIM VOOR BEDRIJFSARTSEN

Als bedrijfsarts eenvoudiger helpen bij re-integratie

Als bedrijfsarts sta je bij elke zieke medewerker voor een flinke taak: je wilt helpen én netjes volgens de regels werken. Bij elk contact bouw je het dossier van de medewerkers verder op. Met UWV-documenten en gespreksaantekeningen. Maar hoe bewaar je alles veilig? Hoe zorg je dat werkgever en werknemer op hetzelfde moment dezelfde informatie krijgen? En hoe hou je grip op je agenda?

 

Visma Verzuim heeft de oplossing. Eén applicatie waarin je alles veilig en eenvoudig beheert.

Visma Verzuim
Bedrijfsartsen

Medisch dossier

Van zieke werknemers bij je klanten leg je vaak veel zaken vast die onder het medisch beroepsgeheim vallen. Maar hoe scheid je die medische gegevens nu goed van de niet-medische? Dat is immers wat de privacywet en het medisch beroepsgeheim van je vraagt om een beveiligingslek te voorkomen.

 

In Visma Verzuim beslis je zelf wie welke gegevens uit het re-integratiedossier ziet. Zo voorkom je dat persoonlijke informatie ‘op straat’ komt te liggen.

Demo aanvragen
Visma Verzuim
Bedrijfsartsen

Diagnose stellen

Elke medische diagnose heeft in Nederland een eigen unieke code. Kun je die code niet goed kwijt in je verzuimsysteem? Dan loop je het risico op problemen bij overdracht van het dossier aan een collega. Bijvoorbeeld als je zelf eens ziek bent, met vakantie of ander verlof.

 

Binnen Visma Verzuim vind je de hele diagnosecodelijst. Zo zet je eenvoudig de juiste diagnose in elk dossier.

 

Demo aanvragen
Visma Verzuim
Bedrijfsartsen

Medische UWV-bestanden

Elke dag gebruik je als bedrijfsarts dezelfde UWV-documenten. Van probleemanalyse en bijstelling probleemanalyse tot actueel oordeel bij de WIA. Wat zou het handig zijn als je niet steeds het juiste UWV-document hoeft te zoeken. En zo fouten voorkomt en tijd bespaart met uploaden.

 

Je bereikt het met Visma Verzuim. In het medische deel van de software vind je in elk dossier de juiste documenten, mét de bekende gegevens al ingevuld!

 

 

Demo aanvragen

Meer voordelen

Ook notities AVG-proof
Ook notities AVG-proof

Medische notities komen automatisch in het medisch dossier; niet-medische notities in het re-integratiedossier.

Tegelijk bericht
Tegelijk bericht

Informeer werknemer én werkgever altijd op hetzelfde moment met dezelfde informatie.

Veilig communiceren
Veilig communiceren

Stuur je berichten gegarandeerd veilig aan de juiste persoon via ons werknemersportaal.

Taakdelegatie
Taakdelegatie

Laat taken in het medisch dossier door anderen uitvoeren, onder jouw toezicht.


Wat klanten zeggen
Alle referenties

''Visma Verzuim: what you see is what you get''

In Visma Verzuim kan ik de organisatiestructuur vastleggen. Daar plak ik werknemers op en daarachter hang ik verzuim- en herstelcijfers. Zo kan ik de gegevens van afdeling X opvragen en zien hoe die zich verhouden tot het totale bedrijf. – Pieter de Jongh, bedrijfsarts bij Van Altena & De Jongh Bedrijfsartsen


Lees meer

Meer informatie over Visma Verzuim