Visma Verzuim
Visma Verzuim Manager

Tijd besparen via de manager app

Het lastigste van begeleiding bij verzuim? Het is tijdrovend en vaak specialistisch werk. Je bent als leidinggevende uiteraard verantwoordelijk, maar je hebt daarnaast ook nog ander werk. De Visma Verzuim Manager app helpt je om het begeleiden van verzuim zo eenvoudig mogelijk voor je te maken.

Vraag een demo aan

Goede verzuimbegeleiding is het halve werk

 

Als manager heb je de taak om zieke werknemers te begeleiden. De Visma Verzuim Manager app helpt je hierbij en geeft je altijd en overal het juiste inzicht en herinnert je aan belangrijke acties. Met deze app maken we verzuimmanagement niet alleen eenvoudig, maar word jij als leidinggevende ook volledig ondersteund!

Visma Verzuim
Features

Ziek & herstel melden

Kun je als leidinggevende niet eenvoudig in het verzuimsysteem of is de registratie lastig? Dan loopt  het bedrijf het risico dat een zieke werknemer niet wordt aangemeld en dat kan vervelende gevolgen hebben. Zo kan het een vertragend effect hebben op de re-integratie en is de afdeling HR of zelfs de inkomensverzekeraar misschien niet op de hoogte. Bij een vergeten herstelmelding loopt verzuim onnodig lang door én dat heeft weer een negatieve invloed op je verzuimcijfers.

 

Visma Verzuim Manager werkt óók op de smartphone en tablet. Met een paar klikken begeleid je dus eenvoudig verzuim. Gewoon, op ieder moment en vanaf iedere plek.

Vraag een demo aan
Visma Verzuim
Features

Push-berichten

Eén van de belangrijkste zaken die mis kunnen gaan, is dat je als (drukke) leidinggevende een poortwachterstap vergeet. Je logt immers niet elke dag in. Eén van de belangrijkste risico’s hierdoor? Vertraagde re-integratie en een intern verzuimbeleid dat niet wordt gevolgd.

 

Met de Visma Verzuim Manager app voorkom je dit. Stel hier naar wens in dat je als leidinggevende een seintje krijgt op je mobiel of tablet als je taken moet uitvoeren.

 

Vraag de demo aan
Visma Verzuim
Features

Taken inzien & afvinken

Welke poortwachterstappen moet je als leidinggevende doen? De app geeft het aan. Voorkom aan het eind van het tweede ziektejaar kans op boetes…

 

Waar je ook bent, welk apparaat je ook gebruikt, met Visma Verzuim Manager heb je als leidinggevende het systeem – en alle taken – bij de hand. Na elke uitgevoerde taak even een vinkje zetten en klaar.

Vraag de demo aan

Andere features

Notitie maken
Notitie maken

Altijd en overal notities meteen in het systeem zetten via smartphone.

Actuele gegevens inzien
Actuele gegevens inzien

Altijd en overal inzage in het actueel verzuim en de werk- en contactgegevens.

Op iOS en Android
Op iOS en Android

Visma Verzuim Manager kun je op zowel Android als iOS smartphones gebruiken.

Dubbel veilig
Dubbel veilig

Inloggen met gebruikersnaam, wachtwoord én telkens een unieke beveiligingscode.

Wat-nu-functie
Wat-nu-functie

Wat moet een leidinggevende doen bij een ziekmelding? Plaats instructies in de app.

Rechten in de app
Rechten in de app

Nodig leidinggevenden uit voor de app en bepaal hun rechten.

Realtime verwerking
Realtime verwerking

De app laat bijgewerkte informatie meteen zien in Visma Verzuim. En vice versa.

App downloaden
App downloaden

De app is beschikbaar voor IOS en Android
Meer informatie over Visma Verzuim Manager