VISMA VERZUIM VOOR ACCOUNTANTSKANTOREN

Zet je financiële kennis slim in bij verzuim

Als accountant bied je klanten al veel ondersteuning op gebied van financiën en HR. Ondersteuning bij verzuim past daar perfect bij.

 

Van dossiervorming bij ziekte tot subsidies aanvragen – jouw kennis komt van pas. En Visma Verzuim helpt je met de administratieve kant en de timing. Visma Verzuim kun je eenvoudig koppelen aan je HR- en administratiepakket. Samen met de arbodienst en bedrijfsarts werk je zo allemaal in hetzelfde dossier. Superveilig en 100% AVG-proof.

Visma Verzuim
Accountant

Verzuim managen voor klanten

Een goed dossier bijhouden binnen de Wet verbetering poortwachter is één ding. Maar het financieel managen van ziekteverzuim is ingewikkelder dan je denkt.

 

Met Visma Verzuim houd je het financiële overzicht voor je klanten op onder andere loonaanpassingen, beschikkingen en loonsuppleties. Adviseer en stuur verder bij waar nodig.

Demo aanvragen
Visma Verzuim
Accountant

Help mkb-bedrijven besparen

Hoe beperkt je klant kosten bij zieke medewerkers? Kleinere organisaties weten dat niet altijd. Ook niet dat ze eventueel een loonsuppletie kunnen aanvragen.

 

Jij hebt de kennis hiervoor. Met Visma Verzuim geven wij je de signalen om de financiële schade te overzien en te beperken. Van vervroegde WIA-uitkering aanvragen tot loon aanpassingen na een jaar ziekte. Van UWV no-riskregeling gebruiken tot salaris terugvragen bij de verzekeraar na een ongeluk.

 

Demo aanvragen
Visma Verzuim
Accountant

Verzuim registreren via mkb-app

Hoe vaak doen kleine organisaties een ziekmelding? De kans dat ze dit door routinegebrek uitstellen en afstellen, is reëel. Met de kans op boetes en misgelopen loonkostenteruggaven als gevolg.

Met de mkb-app van Visma Verzuim regelt je klant eenvoudig ziekmeldingen via een smartphone.

 

Demo aanvragen

Meer voordelen

Bezwaar & beroep
Bezwaar & beroep

Noteer of je beroep/bezwaar aantekende en sla de termijn hiervan op.

Info naar werknemers
Info naar werknemers

Deel alle info met werknemers, op hetzelfde moment als met de werkgever.

Melding aan UWV
Melding aan UWV

Altijd elke melding op tijd. Van vangnet en zwangerschap tot 42e week.

Zicht op besparing
Zicht op besparing

Laat werkgevers het kostenvoordeel zien van mogelijke interventies.

Analyse verzuimcijfers
Analyse verzuimcijfers

Werk met de juiste cijfers volgens CBS-standaard en maak eigen rapportages.

Koppel met HR-systeem
Koppel met HR-systeem

Alle gegevens uit het HR-systeem van je klant zó in Visma Verzuim.


Webinars

Leer ons product kennen

Visma Verzuim kan je ondersteunen bij het managen van verzuim bij jouw klanten. Het begeleiden van ziekteverzuim wordt eenvoudig door geautomatiseerde processen. Daarnaast zorgt Visma Verzuim er ook voor dat je voldoet aan de wet- en regelgeving, waardoor boetes voorkomen worden. Ben je benieuwd hoe dit in zijn werk gaat? In ons webinar hoor je alles over de mogelijkheden van Visma Verzuim.

Meer informatie over Visma Verzuim