VISMA VERZUIM VOOR ARBODIENSTEN

Regie op verzuim via slimme automatisering voor arbodiensten

Werkgevers helpen verzuim te managen – dat is één van je hoofddoelen. Natuurlijk doe je dit met anderen, van casemanager en arbeidsdeskundige tot bedrijfsarts. Met zo veel schakels heb je wel een uitdaging: de samenwerking op zijn best houden en langdurig verzuim voorkomen.

 

Hoe je dat doet? Met Visma Verzuim! Deze applicatie begeleidt je via een soort automatische piloot door de processen. Zo ben je zo veel mogelijk bezig als verzuimcoach en verzuimregisseur. En zo weinig mogelijk met administratieve lasten.

Visma Verzuim
Arbodiensten

Efficiënt samenwerken

Hoeveel afdelingen en mensen werken er binnen je arbodienst aan hetzelfde dossier? Iedereen heeft immers zijn eigen taken en verplichtingen. Dat betekent: risico’s op dubbel werk én werk dat tussen wal en schip belandt. Met als gevolg: de rem op re-integratie.

 

Met Visma Verzuim werkt iedereen altijd in hetzelfde dossier. Zo heb je altijd een compleet beeld en kun je efficiënt samenwerken. Ook weet je in welk stadium van re-integratie elke werknemer zit.

Demo aanvragen
Visma Verzuim
Arbodiensten

Veilig omgaan met persoonsgegevens

Van leidinggevende en bedrijfsarts tot casemanager, iedereen helpt mee aan verzuimbegeleiding. Maar volgens de AVG mogen mensen alleen de gegevens inzien en aanpassen die nodig zijn voor hun specifieke werk. In Visma Verzuim scherm je alle informatie af voor wie deze niet nodig heeft.

 

Daarnaast heeft security de hoogste prioriteit bij Visma Verzuim. Wij zorgen dat jouw gegevens ten alle tijden goed beschermd zijn. Lees er alles over op onze security-pagina

 

Lees meer
Visma Verzuim
Arbodiensten

Vitaliteit & preventie

Steeds meer werknemers rapporteren mentale klachten; meer dan de helft van al het ziekteverzuim heeft zelfs een psychische oorzaak. Mentaal verzuim is complex. Het is voor jou als arbodienst niet altijd eenvoudig om de vinger precies op de zere plek te leggen.

 

Visma Verzuim biedt daarom een online vitaliteitsplatform, dat is niet alleen bedoeld om sneller te herstellen bij ziekte, maar juist ook om verzuim te voorkomen.

 

Demo aanvragen

Meer voordelen

Koppel met systemen
Koppel met systemen

Alle gegevens uit het HR-systeem van je klant zó in Visma Verzuim.

Gebruiksvriendelijk
Gebruiksvriendelijk

Visma Verzuim beschikt over een gebruiksvriendelijke interface.

Eenvoudig onboarding
Eenvoudig onboarding

Sluit bestaande en nieuwe klanten eenvoudig en met eigen dienstverlening aan.

Rapportages
Rapportages

Genereer eenvoudig de juiste cijfers dankzij de rapportage, BI-tooling en Odata.

Eigen dienstverlening
Eigen dienstverlening

Stel met Visma Verzuim, naast de standaard taken, ook je eigen dienstverlening in.

Facturatie-overzicht
Facturatie-overzicht

Krijg eenvoudig een overzicht van uitgevoerde interventies.


Wat klanten zeggen
Alle referenties

''Groeien met Visma Verzuim''

Visma Verzuim heeft mij de afgelopen jaren volledig ondersteund in de groei van mijn bedrijf. De communicatie met klanten gaat met behulp van Visma Verzuim snel en makkelijk. Daar heb ik sinds het begin al profijt van gehad. – Ron Van Berlo, mede-eigenaar/directeur van regionale arbodienst Werk-Vitaal.


Lees meer

''Zonder Visma Verzuim kunnen wij niet werken''

Visma Verzuim liet zien dat ze meer dan klaar waren voor alle veranderingen en de AVG-wetgeving en de overstap was toen weer snel gemaakt. Het is fijn om te merken dat ze binnen Visma Verzuim continu en heel goed inspelen op alle veranderingen. – Maarten Lebon, directeur bij arbodienst Stimulanz


Lees meer

“Visma Verzuim geeft ons eenvoudig inzicht en overzicht”

Het is voor ons een pakket dat ruime mogelijkheden biedt, waarbij ik met name blij ben dat de stabiliteit goed is. Een ander voordeel is dat Visma Verzuim het aantal administratieve handelingen minder maakt. – Huub Nijsten, directeur/eigenaar van SAL Verzuim


Lees meer

Webinars

Leer ons product kennen

Visma Verzuim kan je ondersteunen bij het managen van verzuim. Het begeleiden van ziekteverzuim wordt eenvoudig door geautomatiseerde processen. Daarnaast zorgt Visma Verzuim er ook voor dat je inzicht krijgt in het verzuim binnen je organisatie. Ben je benieuwd hoe dit in zijn werk gaat? In ons webinar hoor je alles over de mogelijkheden van Visma Verzuim.

Meer informatie over Visma Verzuim