VISMA VERZUIM VOOR ARBODIENSTEN

Regie op verzuim via slimme automatisering voor arbodiensten

Werkgevers helpen verzuim te managen – dat is één van je hoofddoelen. Natuurlijk doe je dit met anderen, van casemanager en arbeidsdeskundige tot bedrijfsarts. Met zo veel schakels heb je wel een uitdaging: de samenwerking op zijn best houden en langdurig verzuim voorkomen.

 

Hoe je dat doet? Met Visma Verzuim! Deze applicatie begeleidt je via een soort automatische piloot door de processen. Zo ben je zo veel mogelijk bezig als verzuimcoach en verzuimregisseur. En zo weinig mogelijk met administratieve lasten.

Visma Verzuim
Arbodiensten

Samenwerken in 1 dossier

Hoeveel afdelingen en mensen werken er binnen je arbodienst aan hetzelfde dossier? Iedereen heeft immers zijn eigen taken en verplichtingen. Dat betekent: risico’s op dubbel werk én werk dat tussen wal en schip belandt. Met als gevolg: de rem op re-integratie.

 

Met Visma Verzuim werkt iedereen altijd in hetzelfde dossier. Zo heb je altijd een compleet beeld. Ook weet je in welk stadium van re-integratie elke werknemer zit.

Demo aanvragen
Visma Verzuim
Arbodiensten

Veilig werken met gegevens

Van leidinggevende en bedrijfsarts tot casemanager, iedereen helpt mee aan verzuimbegeleiding. Maar volgens de AVG mogen mensen alleen de gegevens inzien en aanpassen die nodig zijn voor hun specifieke werk. Hoe ga je hiermee om?

 

Eenvoudig. Met Visma Verzuim scherm je alle informatie af voor wie die deze niet nodig heeft. En geef je per persoon of rol toestemming voor wat mensen wel mogen zien. Op persoons- én gegevensniveau.

 

Demo aanvragen
Visma Verzuim
Arbodiensten

Alleen afgesproken taken

Hoe voorkom je dat je taken doet die niet afgesproken zijn? Of die niet worden gefactureerd? Per klant bied je immers andere diensten aan, van basispakket tot all-in abonnement.

 

Stel met Visma Verzuim de dienstverlening gewoon zo in dat je alleen de taken doet die in een contract staan. Zo werk je alles stap voor stap af. Efficiënt geregeld!

 

Demo aanvragen

Meer voordelen

Inzicht in verzuimcijfers

Inzicht in verzuimcijfers

Gericht advies geven dankzij bedrijfsspecifieke cijfers, tot op afdelingsniveau.

AVG-proof

AVG-proof

Alleen díe gegevens in beeld die bij de rol of interne functie van medewerkers horen.

Koppel met HR-systeem

Koppel met HR-systeem

Alle gegevens uit het HR-systeem van je klant zó in Visma Verzuim.

Poortwachterproof

Poortwachterproof

De garantie voor je klant dat je altijd elke poortwachterstap op tijd zet.

Arborapportage

Arborapportage

Geneer eenvoudig de juiste cijfers dankzij de rapportage, BI-tooling en Odata.

Onboarding

Onboarding

Sluit nieuwe klanten eenvoudig en met eigen dienstverlening aan.


Wat klanten zeggen
Alle referenties

''Groeien met Visma Verzuim''

Visma Verzuim heeft mij de afgelopen jaren volledig ondersteund in de groei van mijn bedrijf. De communicatie met klanten gaat met behulp van Visma Verzuim snel en makkelijk. Daar heb ik sinds het begin al profijt van gehad. – Ron Van Berlo, mede-eigenaar/directeur van regionale arbodienst Werk-Vitaal.


Lees meer

''Zonder Visma Verzuim kunnen wij niet werken''

Visma Verzuim liet zien dat ze meer dan klaar waren voor alle veranderingen en de AVG-wetgeving en de overstap was toen weer snel gemaakt. Het is fijn om te merken dat ze binnen Visma Verzuim continu en heel goed inspelen op alle veranderingen. – Maarten Lebon, directeur bij arbodienst Stimulanz


Lees meer

“Visma Verzuim geeft ons eenvoudig inzicht en overzicht”

Het is voor ons een pakket dat ruime mogelijkheden biedt, waarbij ik met name blij ben dat de stabiliteit goed is. Een ander voordeel is dat Visma Verzuim het aantal administratieve handelingen minder maakt. – Huub Nijsten, directeur/eigenaar van SAL Verzuim


Lees meer

Webinars

Leer ons product kennen

Visma Verzuim kan je ondersteunen bij het managen van verzuim. Het begeleiden van ziekteverzuim wordt eenvoudig door geautomatiseerde processen. Daarnaast zorgt Visma Verzuim er ook voor dat je inzicht krijgt in het verzuim binnen je organisatie. Ben je benieuwd hoe dit in zijn werk gaat? In ons webinar hoor je alles over de mogelijkheden van Visma Verzuim.

Meer informatie over Visma Verzuim
 Ik geef toestemming om mailings te ontvangen van Visma Verzuim.

blank

Je aanvraag wordt verwerkt.