Visma Verzuim
Visma Verzuim Medisch

Meer eenvoud, minder administratie als bedrijfsarts

Als bedrijfsarts wil je natuurlijk zo weinig mogelijk werk hebben met je dossiers. Tegelijkertijd is de bewaarplicht van je dossiers enorm belangrijk. Hoe je dit oplost? Met Visma Verzuim Medisch. In deze verzuimapplicatie vind je alles wat je nodig hebt bij elkaar. En zelfs in combinatie met je agenda.

Vraag een demo aan

Eenvoudig dossiers opbouwen, beheren & via rapporten adviseren

 

Bouw eenvoudig al je dossiers op, van verzuim- tot preventief dossier. Inclusief medische notities, diagnoses, keuringsinformatie, PAGO, PMO en meer. Stel verder signalen in bij belangrijke momenten en adviseer je klanten dankzij de rapporten. Wil je nóg meer gemak? En dubbel invoerwerk voorkomen? Koppel het verzuimportaal dan met administraties van werkgevers en arbodiensten.

Visma Verzuim
Features

Medisch dossier

Zo veel taken die je hebt, hoe hou je dat allemaal bij? Dat doe je eenvoudig in het medisch dossier van Visma Verzuim. Net zo makkelijk plan je hier via de agenda afspraken in en hou je spreekurenconsulten. Je wordt ook vast blij van de mogelijkheid het verslag van die consulten hierin bij te houden. En een privacyproof, niet-medische terugkoppeling te geven aan werkgever en werknemer.

Vraag een demo aan
Visma Verzuim
Features

Bewaarplicht

De wet zegt dat je een medisch dossier minstens 20 jaar moet bewaren. Soms zelfs tot wel 40 jaar, bij bepaalde diagnoses.  Als medisch specialist voel je je hier natuurlijk extra verantwoordelijk voor. Doordat je met Visma Verzuim Medisch de verzuimdossiers in eigen beheer hebt, loop je niet het risico dat dossiers worden opgeschoond voordat de bewaartermijn is verstreken.

Vraag een demo aan
Visma Verzuim
Features

Arts-agenda

Een volle agenda, hoe hou jij overzicht? In de Visma Verzuim agenda vul je naar wens in op welke dagdelen je beschikbaar bent. Hierdoor plannen jij en anderen eenvoudig afspraken in op de plek en binnen de tijd die je hebt. Ook handig: nodig via een eigen sjabloon medewerkers rechtstreeks vanuit de agenda uit voor hun afspraak.

Vraag een demo aan

Andere features

Code voor diagnose
Code voor diagnose

Selecteer eenvoudig je diagnose/DCSPH-code. En rapporteer/adviseer hiermee.

UWV-documenten
UWV-documenten

Van probleemanalyse tot medisch oordeel, alle actuele UWV-documenten bij elkaar.

Medische notities
Medische notities

Voer veilig medische gegevens in en doe niet-medische terugkoppelingen.

Videoconsult
Videoconsult

Plan en hou je videogesprek via Visma Verzuim medisch. Veilig en eenvoudig.

Rapportage
Rapportage

Van diagnose- en verrichtingenrapport tot gemiddeld verzuim, stel jouw rapport samen.

Voorkom dubbel werk
Voorkom dubbel werk

Koppel data en (HR-)software voor meer inzicht en minder administratie.
Wat klanten zeggen
Alle referenties

''Visma Verzuim geeft ons eenvoudig inzicht en overzicht''

Het is voor ons een pakket dat ruime mogelijkheden biedt, waarbij ik met name blij ben dat de stabiliteit goed is. – Huub Nijsten, directeur van SAL Verzuim


Lees meer

''Groeien met Visma Verzuim''

De communicatie met klanten gaat met behulp van Visma Verzuim snel en makkelijk. Daar heb ik sinds het begin al profijt van gehad. –
Ron Van Berlo, mede-eigenaar/directeur van regionale arbodienst Werk-Vitaal


Lees meer

''Visma Verzuim: what you see is what you get''

In Visma Verzuim kan ik de organisatiestructuur vastleggen. Daar plak ik werknemers op en daarachter hang ik verzuim- en herstelcijfers. Zo kan ik de gegevens van afdeling X opvragen en zien hoe die zich verhouden tot het totale bedrijf. – Pieter de Jongh, bedrijfsarts bij Van Altena & De Jongh Bedrijfsartsen


Lees meer

Meer informatie over Visma Verzuim