Visma Verzuim

Online Quickscan

Als functioneel beheerder maak je misschien al geruime tijd gebruik van Visma Verzuim. Toch heb je het gevoel dat je er nog lang niet alles uithaalt; dat er veel meer mogelijkheden zijn of dat de inrichting efficiënter kan. Je wilt dit graag onder de loep nemen maar door de waan van de dag kom je hier wellicht niet aan toe. Om die reden biedt Visma Verzuim je de online QuickScan aan.

Vraag een online Quickscan aan

Wat levert de online QuickScan van Visma Verzuim mij op?

Door gebruik te maken van de online QuickScan krijg je snel inzicht in wat je kunt verbeteren. Onze consultant beoordeelt op basis van de inrichting waar je eenvoudig en snel winst kunt behalen. De bevindingen worden met je besproken en je ontvangt een handig overzicht waarin per onderdeel wordt beschreven wat je kunt verbeteren.

 

  • Na jouw aanvraag wordt de consultant ingepland om de inrichting van de Visma Verzuim-omgeving te beoordelen.
  • Op basis van de beoordeling wordt een adviesrapport opgemaakt door de consultant.
  • De consultant neemt contact met je op om een online afspraak in te plannen. Tijdens deze afspraak wordt het adviesrapport toegelicht.
  • Je ontvangt het adviesrapport in je mailbox en je kunt op basis van het rapport aan de slag. Uiteraard kun je hiervoor ook gebruik van onze consultants die op basis van hun specialistische kennis en ervaring je snel op weg kunnen helpen.

 

Hoe kan ik een online Quickscan aanvragen?

Vraag een scan aan via het onderstaande formulier.

 

 

Wat kost een online Quickscan?

De kosten voor de online Quickscan bedragen 300,- euro.

Inbegrepen zijn:

 

  • De scan van je inrichting door onze consultant
  • Het opmaken van het adviesrapport
  • Online bespreken adviesrapport (1 uur)

Vraag een online Quickscan aan