VISMA VERZUIM VOOR WERKGEVERS

Als organisatie grip op verzuim

Hoeveel verzuim kent je organisatie? Zijn er interne trends? En waar is volgens de cijfers aandacht nodig om verzuim te voorkomen? Dit en meer weet je dankzij Visma Verzuim. Hiermee zet je de medewerker centraal en begeleid je hem bij verzuim het best.

 

Wat de applicatie ook met zich meebrengt? Als je de aanwijzingen opvolgt, weet je zeker dat je AVG-proof en Poortwachterproof werkt. Zo hou je dus grip op verzuim, voorkom je boetes én bespaar je veel kosten.

Visma Verzuim
Werkgevers

Poortwachterproof

Hoe garandeer je alle nodige re-integratieactiviteiten? Voor de Wet verbetering poortwachter moet je immers flink wat stappen zetten. Eentje gemist of te laat gezet heeft grote gevolgen. Van vertragende re-integratie tot onnodig oplopende kosten.

 

In Visma Verzuim zie je alle stappen én momenten die daarbij horen. Zo weet je precies wat je wanneer moet doen. Bovendien geef je gebruikers naar wens een seintje om in actie te komen.

Demo aanvragen
Visma Verzuim
Werkgevers

Inzicht in verzuimcijfers

Overal in je organisatie ‘zweven’ cijfers over verzuim. Op de werkvloer, bij HRM, in het management. Toch wil je graag wat betreft verzuim op doelen koersen. Alle cijfers zelf verzamelen kost tijd én levert mogelijke fouten op.

 

Met statistieken en rapportages in Visma Verzuim zie je op elk moment alle verzuimcijfers. Op bedrijfsniveau, afdelingsniveau en zelfs op persoonsniveau.

 

Demo aanvragen
Visma Verzuim
Werkgevers

Compleet dossier

Rondom elke zieke medewerker zit een stroom aan gegevens. Denk aan gespreksverslagen, UWV-documenten en meer. En dan werken er ook nog eens allerlei mensen aan. Hoe voorkom je dan dat gegevens verspreid over het bedrijf liggen? Of zoek zijn als je het re-integratieverslag voor het UWV maakt?

 

Je vindt alle gegevens handig bij elkaar in één dossier van Visma Verzuim. In én aan dit ene dossier werk je samen met alle verzuimprofessionals.

 

Demo aanvragen

Meer voordelen

AVG-proof

AVG-proof

Alleen díe gegevens in beeld die bij de rol of functie van de gebruiker hoort.

Bewaartermijn

Bewaartermijn

Vernietig gegevens op het goede moment dankzij inzicht in aflopende bewaartermijnen.

Gekoppeld aan UWV

Gekoppeld aan UWV

Altijd alle actuele UWV-documenten, taken en signalen in je systeem.

Wie heeft welk recht

Wie heeft welk recht

Verbind aan elke rol rechten om gegevens (niet) te mogen inzien.

Gegevens delen

Gegevens delen

Wissel informatie uit met andere verzuimpartijen dankzij plug-ins.

Artsen-agenda

Artsen-agenda

Plan afspraken voor medewerker en dichtstbijzijnde bedrijfsarts dankzij agendafunctie.


Wat klanten zeggen
Alle referenties

''Zonder Visma Verzuim kunnen wij niet werken''

Visma Verzuim liet zien dat ze meer dan klaar waren voor alle veranderingen en de AVG-wetgeving en de overstap was toen weer snel gemaakt. Het is fijn om te merken dat ze binnen Visma Verzuim continu en heel goed inspelen op alle veranderingen. – Maarten Lebon, directeur bij arbodienst Stimulanz


Lees meer

“Visma Verzuim geeft ons eenvoudig inzicht en overzicht”

Het is voor ons een pakket dat ruime mogelijkheden biedt, waarbij ik met name blij ben dat de stabiliteit goed is. Een ander voordeel is dat Visma Verzuim het aantal administratieve handelingen minder maakt. – Huub Nijsten, directeur/eigenaar van SAL Verzuim


Lees meer

Webinars

Leer ons product kennen

Visma Verzuim kan je hierbij ondersteunen. Het begeleiden van ziekteverzuim wordt eenvoudig door geautomatiseerde processen. Daarnaast zorgt Visma Verzuim er ook voor dat je inzicht krijgt in het verzuim binnen je organisatie. Ben je benieuwd hoe dit in zijn werk gaat? In ons webinar hoor je alles over de mogelijkheden van Visma Verzuim. Schrijf je nu in!

Meer informatie over Visma Verzuim
 Ik geef toestemming om mailings te ontvangen van Visma Verzuim.

blank

Je aanvraag wordt verwerkt.