VISMA VERZUIM VOOR WERKGEVERS

Grip op verzuim in je organisatie

Hoe staat het ervoor met verzuim in jouw organisatie? Gaat het vooral om langdurig verzuim of juist kortdurend? Verschillen de percentages per afdeling en hoe zit het met de veerkracht? Met Visma Verzuim krijg je antwoord op die vragen. Daarbij staat de werknemer centraal en kunnen alle partijen eenvoudig samenwerken vanuit één dossier.

 

Wat nog meer voordelen zijn van Visma Verzuim? Als je de aanwijzingen opvolgt, weet je zeker dat je AVG-proof en Poortwachterproof werkt. Security is key dus al die privacygevoelige informatie is veilig opgeslagen. Zo hou je grip op verzuim, voorkom je boetes én zorg je voor een vitale organisatie.

Visma Verzuim
Werkgevers

Vitaliteit & Preventie

Steeds meer werknemers rapporteren mentale klachten; meer dan de helft van al het ziekteverzuim heeft zelfs een psychische oorzaak. Mentaal verzuim is complex. Het is voor jou als werkgever niet altijd eenvoudig om de vinger precies op de zere plek te leggen.

 

Visma Verzuim biedt daarom hét online vitaliteitsplatform, dat is niet alleen bedoeld om sneller te herstellen bij ziekte, maar juist ook om ziekteverzuim te voorkomen.

Demo aanvragen
Visma Verzuim
Werkgevers

Eenvoudig verzuim melden

Een ziekmelding van iemand uit je team is nooit leuk. Er moet veel geregeld worden. Je wil ervoor zorgen dat het werk gewoon door kan gaan en dat de werknemer de juiste begeleiding krijgt.

 

Om het voor jou, als leidinggevende, zo eenvoudig mogelijk te maken is de app Visma Verzuim Manager ontwikkeld. Met deze app kun je eenvoudig ziek- en betermelden, de situatie van je team bekijken, notities toevoegen, taken afhandelen en nog heel veel meer.

 

 

 

Demo aanvragen
Visma Verzuim
Werkgevers

Overzichtelijke rapportages

De hoeveelheid informatie die je vastlegt in Visma Verzuim is goud waard. Op basis van al die informatie kun je bijsturen. Meten is weten en dat geldt ook zeker voor vitaliteit en verzuim.

Met statistieken en rapportages van Visma Verzuim krijg je precies die informatie die nodig is om je het juiste inzicht te geven.

 

Demo aanvragen

Meer voordelen

Gebruiksvriendelijk
Gebruiksvriendelijk

Visma Verzuim beschikt over een gebruiksvriendelijke interface.

AVG en security
AVG en security

Security is key en gegevens worden veilig opgeslagen volgens de regels van de AVG.

Koppelen met systemen
Koppelen met systemen

Wissel eenvoudig gegevens uit tussen je HR-systeem en Visma Verzuim.

Dossierinzicht voor werknemers
Dossierinzicht voor werknemers

Betrek de werknemer met het portaal Visma Verzuim Werknemer.

Eigenrisicodragerschap
Eigenrisicodragerschap

Visma Verzuim maakt je rol als eigenrisicodrager eenvoudig.

In control over eigen verzuimdata
In control over eigen verzuimdata

Alle data die je vastlegt heb je volledig in eigen beheer.

Wet verbetering poortwachter
Wet verbetering poortwachter

Volg de stappen van de Wet verbetering poortwachter.

Efficiënt werken
Efficiënt werken

Eenvoudig samenwerken vanuit één dossier.


Wat klanten zeggen
Alle referenties

''Zonder Visma Verzuim kunnen wij niet werken''

Visma Verzuim liet zien dat ze meer dan klaar waren voor alle veranderingen en de AVG-wetgeving en de overstap was toen weer snel gemaakt. Het is fijn om te merken dat ze binnen Visma Verzuim continu en heel goed inspelen op alle veranderingen. – Maarten Lebon, directeur bij arbodienst Stimulanz


Lees meer

“Visma Verzuim geeft ons eenvoudig inzicht en overzicht”

Het is voor ons een pakket dat ruime mogelijkheden biedt, waarbij ik met name blij ben dat de stabiliteit goed is. Een ander voordeel is dat Visma Verzuim het aantal administratieve handelingen minder maakt. – Huub Nijsten, directeur/eigenaar van SAL Verzuim


Lees meer

Webinars

Leer ons product kennen

Visma Verzuim kan je hierbij ondersteunen. Het begeleiden van ziekteverzuim wordt eenvoudig door geautomatiseerde processen. Daarnaast zorgt Visma Verzuim er ook voor dat je inzicht krijgt in het verzuim binnen je organisatie. Ben je benieuwd hoe dit in zijn werk gaat? In ons webinar hoor je alles over de mogelijkheden van Visma Verzuim. Schrijf je nu in!

Meer informatie over Visma Verzuim