VISMA VERZUIM VOOR ZORGINSTELLINGEN

Hou grip op verzuim binnen je organisatie

Hoe hoog is het verzuim bij jouw zorginstelling? Is dit vooral kortdurend verzuim of juist langdurig? Zijn er verschillen te zien in verzuimpercentage per afdeling en hoe veerkrachtig zijn je zorgmedewerkers? Met Visma Verzuim helpt je bij al deze vragen. De medewerker staat hierbij centraal en alle partijen kunnen eenvoudig samenwerken in één dossier.

 

Meer voordelen van Visma Verzuim? Als je de stappen opvolgt, werk je altijd AVG-proof en Poortwachterproof.Hierdoor voorkom je boetes van het UWV, hou je grip op verzuim en zorg je voor een vitale organisatie. Security is erg belangrijk dus al die privacygevoelige informatie wordt veilig opgeslagen. Visma Verzuim beschikt over een ISO-certificaat 27001, dé industriestandaard voor informatiebeveiliging, een NEN 7510 certificaat en de ISAE 3000 type II assurance verklaring. Lees meer over de security van Visma Verzuim

Visma Verzuim
Zorginstelling

Eenvoudig verzuim managen

Een ziekmelding van zorgmedewerker is nooit leuk. Er moet veel geregeld worden. Het werk moet nou eenmaal gewoon doorgaan, maar de medewerker moet ook de juiste begeleiding krijgen.

 

Om het voor jou, als zorginstelling, zo eenvoudig mogelijk te maken is Visma Verzuim ontwikkeld. Meld eenvoudig je medewerkers ziek- en beter, Bekijk per verzuimende medewerker de situatie, voeg notities toe, handel taken af en nog heel veel meer. Dit alles geheel via de Wet verbetering poortwachter.

 

 

 

Demo aanvragen
Visma Verzuim
Zorginstelling

Vitaliteit & Preventie

Steeds meer zorgmedewerkers krijgen te maken met fysieke en mentale klachten als nasleep van de corona-pandemie. Het is voor jou, als zorginstelling, niet altijd eenvoudig om dit verzuim op te vangen. Het is daarom van belang dat je grip houdt op het verzuim en dat je het verzuim door mentale klachten beperkt.

 

Visma Verzuim biedt daarom hét online vitaliteitsplatform, dat is niet alleen bedoeld om sneller te herstellen bij ziekte, maar juist ook om ziekteverzuim te voorkomen.

Demo aanvragen
Visma Verzuim
Zorginstelling

Overzichtelijke rapportages

Er wordt heel veel informatie vastgelegd in Visma Verzuim. Al deze informatie kan je erbij helpen om bij te sturen. Meten is weten en dat geldt ook voor verzuim.

Visma Verzuim beschikt over een tal van rapportages waarmee je precies de juiste informatie tot je beschikking krijgt die je nodig hebt. En dit allemaal in een mooi overzicht.

 

Demo aanvragen

Meer voordelen

Gebruiksvriendelijk
Gebruiksvriendelijk

Visma Verzuim beschikt over een gebruiksvriendelijke interface.

Security-certificeringen
Security-certificeringen

ISO-certificaat 27001, ISAE 3000 type II assurance verklaring en het NEN7510-certificaat.

Koppelen met systemen
Koppelen met systemen

Wissel eenvoudig gegevens uit tussen je HR-systeem en Visma Verzuim.

Dossierinzicht voor werknemers
Dossierinzicht voor werknemers

Betrek de medewerker met het portaal via Visma Verzuim Werknemer.

Eigenrisicodragerschap
Eigenrisicodragerschap

Visma Verzuim maakt je rol als eigenrisicodrager eenvoudig.

In control over eigen verzuimdata
In control over eigen verzuimdata

Alle data die je vastlegt heb je volledig in eigen beheer.

Wet verbetering poortwachter
Wet verbetering poortwachter

Volg de stappen van de Wet verbetering poortwachter.

Efficiënt werken
Efficiënt werken

Eenvoudig samenwerken vanuit één dossier.


Wat klanten zeggen
Alle referenties

“Het verzuimsysteem moest heel erg voor zich gaan spreken en voor Visma Verzuim is dit hun core business”

Het prettige aan de verzuimsoftware van Visma Verzuim is dat je op basis van iemands ‘rol’ (leidinggevende, HR-adviseur) kan bepalen wie wat ziet en welke taken wanneer  naar boven komen, zodat alle betrokkenen weten wanneer er iets moet gebeuren. – Marieke Nienhuis-Wisman, beleidsadviseur gezondheid en welzijn bij Gasunie


Lees meer

Webinars

Leer ons product kennen

Visma Verzuim kan je hierbij ondersteunen. Het begeleiden van ziekteverzuim wordt eenvoudig door geautomatiseerde processen. Daarnaast zorgt Visma Verzuim er ook voor dat je inzicht krijgt in het verzuim binnen je organisatie. Ben je benieuwd hoe dit in zijn werk gaat? In ons webinar hoor je alles over de mogelijkheden van Visma Verzuim. Schrijf je nu in!

Meer informatie over Visma Verzuim