Over Visma Verzuim

Visma Verzuim is de online applicatie voor het managen van verzuim in de organisatie. Met deze gebruiksvriendelijke verzuimsoftware kun je eenvoudig samenwerken met alle partijen die betrokken zijn, zoals de werknemer, arbodienst, bedrijfsarts, verzekeraar en het UWV. Visma Verzuim is marktleider in Nederland. In Visma Verzuim wordt dagelijks het verzuim voor circa 3,5 miljoen werknemers in Nederland beheerd.

 

Over Visma

Visma is een toonaangevend Europees cloudsoftwarebedrijf dat mensen en organisaties helpt om elke dag te verbeteren. Visma levert software die bedrijfsprocessen in de private en publieke sector vereenvoudigt en digitaliseert. Van origine Noors, maar dankzij de aanwezigheid in de hele Scandinavische regio samen met de Benelux, Centraal- en Oost-Europa, zijn ze een van Europa’s toonaangevende softwarebedrijven.

 

Visma gelooft in het versterken van mensen door middel van technologie. Door elke dag bijna een miljoen klanten te helpen bij het runnen van hun bedrijf, geven ze bedrijven een concurrentievoordeel en geven ze individuen de tijd om zich te concentreren op datgene waar ze van houden. Lees meer over Visma

Meer informatie over Visma Verzuim