22 / 06 / 22

Op vakantie? Stel je afwezigheidsassistent in


Dene Mastwijk


De vakantieperiode staat voor de deur en je wil natuurlijk zorgeloos kunnen genieten van je vrije tijd. Met de afwezigheidsassistent binnen Visma Verzuim kun je aangeven dat je tijdelijk niet beschikbaar bent en je autorisatie overgedragen wordt aan een collega met een gelijke rol.

 

Hierdoor worden activiteiten die uitgevoerd moeten worden in die periode, automatisch gekoppeld aan je collega. Voor applicatiebeheerders geldt dat zij niet alleen hun eigen afwezigheid, maar ook de afwezigheid van alle andere gebruikers kunnen beheren. Dit is handig bij plotselinge afwezigheid van een gebruiker door bijvoorbeeld ziekte.

 

Ben je benieuwd hoe je deze afwezigheidsassistent kunt instellen? Bekijk dan de onderstaande instructie:

 

Instructie afwezigheidsassistent Visma Verzuim DWC

Instructie afwezigheidsassistent Visma Verzuim VZS
Gerelateerd nieuws

18 / 05 / 22

Het verschil tussen preventie en positieve gezondheid

Steeds meer werkgevers stoppen niet bij preventieve maatregelen en zetten in op positieve gezondheid. Alhoewel het één is te zien als het verlengde van het ander, zijn er ook een aantal belangrijke verschillen.

Bericht lezen
12 / 05 / 22

Waarom werken aan vitaliteit loont

Een verstoorde balans tussen belasting en belastbaarheid ligt ten grondslag aan veel ziekteverzuim. De aanpak is er vaak op gericht om die balans achteraf, als het verzuim een feit is, te herstellen. Maar er is meer winst te boeken aan de voorkant, door versterking van de vitaliteit. Wat kan met name de direct leidinggevende doen om ervoor te zorgen dat medewerkers goed in hun vel zitten?

Bericht lezen
04 / 05 / 22

Waarom goed werkgeverschap zo belangrijk is

Elke werkgever heeft de verplichting om zichzelf als een goed werkgever op te stellen naar zijn werknemers. Het is belangrijk om een goede balans te vinden en te voldoen aan het principe van goed werkgeverschap. Daarmee draag je namelijk bij aan de duurzame inzetbaarheid van je werknemers.

Bericht lezen