22 / 06 / 22

Op vakantie? Stel je afwezigheidsassistent in


Dene Mastwijk


De vakantieperiode staat voor de deur en je wil natuurlijk zorgeloos kunnen genieten van je vrije tijd. Met de afwezigheidsassistent binnen Visma Verzuim kun je aangeven dat je tijdelijk niet beschikbaar bent en je autorisatie overgedragen wordt aan een collega met een gelijke rol.

 

Hierdoor worden activiteiten die uitgevoerd moeten worden in die periode, automatisch gekoppeld aan je collega. Voor applicatiebeheerders geldt dat zij niet alleen hun eigen afwezigheid, maar ook de afwezigheid van alle andere gebruikers kunnen beheren. Dit is handig bij plotselinge afwezigheid van een gebruiker door bijvoorbeeld ziekte.

 

Ben je benieuwd hoe je deze afwezigheidsassistent kunt instellen? Bekijk dan de onderstaande instructie:

 

Instructie afwezigheidsassistent Visma Verzuim DWC

Instructie afwezigheidsassistent Visma Verzuim VZS
Gerelateerd nieuws
03 / 01 / 23
Zorg met een gezonde leercultuur voor duurzame inzetbaarheid

Duurzaam inzetbaar zijn, gaat niet alleen over gezondheid. Werknemers moeten ook op andere vlakken zorgen dat zij aantrekkelijk blijven voor de eigen werkgever en de arbeidsmarkt. Daarvoor is het nodig dat werknemers zich tijdens de loopbaan blijven ontwikkelen met behulp van opleiding en scholing. Organisaties met een gezonde leercultuur steunen en stimuleren dit. 

Bericht lezen
30 / 11 / 22
Werknemer werkt niet mee aan re-integratie; wat zijn de mogelijkheden?

Een langdurig zieke werknemer kan volgens de bedrijfsarts langzaamaan weer aan het werk. Als werkgever probeer je dit zoveel mogelijk te faciliteren. Maar wat als de werknemer het andere werk niet geschikt vindt en afspraken niet nakomt zonder geldige reden?

Bericht lezen
19 / 08 / 22
Ouderschapsverlof: hoe werkt het in de praktijk?

Sinds 2 augustus 2022 kunnen werknemers negen weken betaald ouderschapsverlof opnemen. Maar hoe gaat dat precies in zijn werk?

Bericht lezen