22 / 06 / 22

Op vakantie? Stel je afwezigheidsassistent in


Dene Mastwijk


De vakantieperiode staat voor de deur en je wil natuurlijk zorgeloos kunnen genieten van je vrije tijd. Met de afwezigheidsassistent binnen Visma Verzuim kun je aangeven dat je tijdelijk niet beschikbaar bent en je autorisatie overgedragen wordt aan een collega met een gelijke rol.

 

Hierdoor worden activiteiten die uitgevoerd moeten worden in die periode, automatisch gekoppeld aan je collega. Voor applicatiebeheerders geldt dat zij niet alleen hun eigen afwezigheid, maar ook de afwezigheid van alle andere gebruikers kunnen beheren. Dit is handig bij plotselinge afwezigheid van een gebruiker door bijvoorbeeld ziekte.

 

Ben je benieuwd hoe je deze afwezigheidsassistent kunt instellen? Bekijk dan de onderstaande instructie:

 

Instructie afwezigheidsassistent Visma Verzuim DWC

Instructie afwezigheidsassistent Visma Verzuim VZS
Gerelateerd nieuws
19 / 08 / 22
Ouderschapsverlof: hoe werkt het in de praktijk?

Sinds 2 augustus 2022 kunnen werknemers negen weken betaald ouderschapsverlof opnemen. Maar hoe gaat dat precies in zijn werk?

Bericht lezen
03 / 08 / 22
Inspelen op wetswijzigingen en uitdagingen voor uitzendbureaus

Uitzendbureaus krijgen de komende jaren weer nieuwe wet- en regelgeving voor de kiezen. Ook de krappe arbeidsmarkt, de verdere digitalisering en concurrentie van online platformen zorgt ervoor dat uitzendorganisaties moeten nadenken over de rol die zij in de toekomst kunnen vervullen. Welke veranderingen komen eraan en hoe speel je hierop in?

Bericht lezen
18 / 05 / 22
Het verschil tussen preventie en positieve gezondheid

Steeds meer werkgevers stoppen niet bij preventieve maatregelen en zetten in op positieve gezondheid. Alhoewel het één is te zien als het verlengde van het ander, zijn er ook een aantal belangrijke verschillen.

Bericht lezen