Referentie

Aandacht Arbo


Daar waar wij werknemers ondersteunen, worden wij ondersteund door Visma Verzuim.

 

Aandacht Arbo ondersteunt werknemers om regie te nemen bij veranderde inzetbaarheid. Wij begeleiden hen met aandacht voor inkomensbehoud en kostenbesparing, naar (passende) werkzaamheden. Samen met werkgever en werknemer onderzoeken wij de mogelijkheden om de inzetbaarheid 100% te benutten.

Onze verzuimbegeleiding is altijd maatwerk, voor organisaties en werknemers. Onze dienstverlening is daarom flexibel. Door te overleggen vinden we altijd de meest passende oplossingen. Daar waar wij werknemers ondersteunen, worden wij ondersteund door Visma Verzuim.

Het systeem is niet alleen gebruiksvriendelijk, maar biedt ook overzicht binnen onze organisatie.

Doordat klanten de dossiers op elk gewenst moment kunnen inzien in Visma Verzuim, kunnen wij op een veilige manier transparantie bieden en kunnen werkgevers regie houden over het verzuim.

 


Over Visma Verzuim

Visma Verzuim werkt al meer dan 15 jaar aan de veiligheid, gezondheid en duurzame inzetbaarheid van meer dan 3,6 miljoen werknemers. Wij doen dit door onze klanten te voorzien van de meest flexibele, complete en gebruiksvriendelijke software voor verzuimbegeleiding en het monitoren van arbeidsomstandigheden. Hierbij geloven wij sterk in de kracht van eenvoud, connectiviteit en data. Onze software ondersteunt meer dan 300.000 leidinggevenden, HR-medewerkers, casemanagers, bedrijfsartsen en verzekeringsspecialisten.

Meer informatie over Visma Verzuim