Visma Verzuim logo

Support van Visma Verzuim?

Visma Verzuim beschikt over twee versies, namelijk Visma Verzuim VZS en Visma Verzuim DWC. Via de onderstaande button kun je naar de helppagina van jouw omgeving. Hier vind je alle documentatie over Visma Verzuim.

SUPPORT

Visma Verzuim VZS

Via de onderstaande button ga je naar de helppagina van Visma Verzuim VZS.

Helppagina Visma Verzuim VZS
SUPPORT

Visma Verzuim DWC

Via de onderstaande button ga je naar de helppagina van Visma Verzuim DWC.

Helppagina Visma Verzuim DWC

Laatste nieuws

Alle berichten

12 / 09 / 24

Hoe begeleid je re-integratie na hersenletsel?

Gevolgen van hersenletsel zijn niet altijd zichtbaar. Werknemers met hersenletsel zijn meestal langdurig ziek geweest en als ze dan weer aan het werk gaan, kunnen ze onverwachte obstakels tegenkomen tijdens hun re-integratietraject. Ook verloopt het traject vaak moeizaam. De gevolgen van het letsel zijn vaak wel blijvend, maar niet te zien voor buitenstaanders. Er is dan een risico op een verkeerde beoordeling van wat de werknemer wel en niet kan. Ook onbegrip en gebrek aan sociale steun bemoeilijken de re-integratie. Waar moet je als leidinggevende rekening mee houden om de re-integratie zo soepel mogelijk te laten verlopen?

Bericht lezen
02 / 01 / 24

Voldoende rust na inspanning voorkomt verzuim

Het komt voor: een conflict op het werk. Een kwart van de werknemers ervaart conflicten op het werk. Onder leidinggevenden is dat zelfs een derde. De productiviteit en de sfeer kunnen eronder lijden. Een groep experts stelt als nieuwe optie arbeidsconflictenverlof voor. Dit kan een goed idee zijn.

Bericht lezen