Visma Verzuim
Data Exchange

Systemen met elkaar koppelen

Je software voor de personeelsadministratie, je HR-pakket, je verzuimapplicatie – natuurlijk wil je dat alles op elkaar aansluit om efficiënt te werken en dubbele gegevensinvoer te voorkomen. Met Visma Verzuim Data Exchange wissel je eenvoudig gegevens uit.

Vraag een demo aan

Meer gemak, meer kennis

Het is eigenlijk iets heel eenvoudigs, een koppelmogelijkheid. Tegelijkertijd levert juist die kleine functie in Visma Verzuim veel werkbesparing op. Je kennis groeit er óók van, omdat je meer gegevens met elkaar verbindt. Dubbel handig dus.

Visma Verzuim
Features

Gegevens uitwisselen (SIVI)

Op hoeveel plekken en in hoeveel applicaties slaat je organisatie gegevens op van medewerkers? Niet handig als je dat handmatig moet wijzigen. Met mogelijke verschillen tot gevolg…

 

Visma Verzuim werkt daarom samen met anderen aan de SIVI-standaard voor digitaal zakendoen in de arbo- en verzekeringswereld. Zo koppelen we applicaties aan elkaar om gegevens uit te wisselen.

Vraag een demo aan
Visma Verzuim
Features

Slim data inzetten

In Visma Verzuim én in je verdere organisatie zit een schat aan data. Data waar je slimmer op kunt sturen. Tenminste, als je ze goed met elkaar verbindt. En als je hier de juiste conclusies uit trekt. Maar al die gegevens combineren kost veel moeite.

 

Wij hebben de oplossing: Visma Verzuim Odata. Hiermee verbind je eenvoudig gegevens uit je verzuimapplicatie met je BI-tool. Zo krijg je meer inzicht in verborgen patronen en verbeterkansen.

Vraag een demo aan
Visma Verzuim
Features

HR-pakketten koppelen

Werkt jouw organisatie ook met verschillende soorten software voor verschillende bedrijfsprocessen? Dan moet je de informatie wel op elkaar afstemmen, anders loop je het risico dat je verkeerde gegevens gebruikt. Helaas is afstemmen vaak tijdrovend en foutgevoelig.

 

Met Visma Verzuim Data Exchange koppel je je verzuimmanagementsysteem eenvoudig aan de bekende HR-systemen. Zo weet je zeker dat je overal dezelfde informatie gebruikt. Dat maakt je administratie een stuk eenvoudiger.

Vraag een demo aan

Wij koppelen met..Meer informatie over Visma Verzuim Data Exchange