Event

28
september

Schrijf je nu in

Doelgroep
Alle gebruikers van Visma Verzuim

 

Locatie

De Mauritskazerne in Ede

 

Kosten
Aan dit evenement zijn geen kosten verbonden.

Visma Verzuim Connect 2023


Op donderdag 28 september 2023 vindt Visma Verzuim Connect plaats in de Mauritskazerne in Ede. Tijdens dit event maak je kennis met de laatste trends en ontwikkelingen binnen verzuimmanagement.

 

Daarnaast zal je geïnspireerd worden door mooie verhalen uit de praktijk van andere Visma Verzuim-gebruikers. Ontvang je tips en tricks om optimaal gebruik te maken van Visma Verzuim en is het mogelijk om te netwerken met vakgenoten.


Programma

Het programma van de dag ziet er als volgt uit:

10.30 uur

Inspirerende sessie: Tim Coronel

Tijdens het plenaire programma van Visma Verzuim Connect deelt gastspreker Tim Coronel een inspirerend en persoonlijk verhaal over hoe je grenzen kunt verleggen en hoe je kunt streven naar succes. Met uiteraard anekdotes, uitdagingen en hoogtepunten uit zijn eigen carrière op het circuit en achter de schermen. Hij neemt ons mee in zijn reis naar de top.

11.45 uur

Break-out ronde 1

Sessie: Actualiteit Sociale zekerheid – Marjol Nikkels, CS Opleidingen

Door deze sessie van Marjol Nikkels te volgen ben je weer volledig op de hoogte over alle belangrijke ontwikkelingen in de arbeidsmarkt!

 

Sessie: Veilig Digitaal Dossier – Henri Kluijtmans, Reliforce

Reliforce presenteert tijdens deze sessie de mogelijkheden van Veilig Digitaal Dossier

 

Sessie: Gezondeboel | De ontwikkelingen op het gebied van AI en data gedreven matchmaking

Gezondeboel neemt je mee in de mogelijkheden van Artificial Intelligence en de matchmaking tool. Met die tool wordt op basis van data een advies gegeven over een passende interventie voor een gebruiker.

13.15 uur

Break-out ronde 2

Sessie: Van een complex probleem naar een eenvoudige oplossing  | Matthijs Schonewille en Richard van der Kamp – Visma Verzuim

Tijdens een Design Sprint ga in zeer korte tijd van een complex probleem naar een gevalideerde oplossing.  Maar hoe werkt dat nu precies en hoe kun je dit toepassen in je eigen werk? In deze sessie krijg je antwoord op die vragen.

 

Sessie: Tips & Tricks over Visma Verzuim DWC –  Visma Verzuim

Tijdens deze sessie krijg je van de collega’s van Visma Verzuim heel veel waardevolle tips en tricks over de applicatie waarmee je direct aan de slag kunt. Hierdoor kun je nog meer uit onze software halen en worden jouw dagelijkse werkzaamheden efficiënter en leuker!

 

Sessie: Tips & Tricks over Visma Verzuim VZS – Visma Verzuim

Tijdens deze sessie krijg je van de collega’s van Visma Verzuim heel veel waardevolle tips en tricks over de applicatie waarmee je direct aan de slag kunt. Hierdoor kun je nog meer uit onze software halen en worden jouw dagelijkse werkzaamheden efficiënter en leuker!

 

14.00 uur

Break-out ronde 3

Sessie: Minimaliseer verzuim: 80% minder afwezigheid dankzij betrokken medewerkers – Pim Monquil, Dialog

Verzuim verlagen? Verhoog de betrokkenheid van je medewerkers. Dit is namelijk de grootste voorspeller van ziekteverzuim. Tijdens deze break-out sessie ontdek je het belang van betrokken medewerkers en hoe je echt kunt sturen op betrokkenheid. Een must voor elke HR manager of adviseur.

 

Sessie: Hoe het Elektronisch Medisch Dossier bedrijfsartsen ondersteunt – Mattijs Schonewille, Visma Verzuim

Het nieuwe Elektronisch Medisch Dossier van Visma Verzuim is speciaal ontwikkeld voor medische gebruikers. Het ondersteunt onder andere bedrijfsartsen van afspraak tot dossier. Het is ontwikkeld in samenwerking met bedrijfsartsen. Tijdens deze sessie krijg je een goed beeld van de mogelijkheden.

 

Sessie: MySigns: bekijk je data eens door een andere bril – Simon Baysoy en Henk Smeijers, Datavisual

Tijdens deze sessie kom je alles te weten over de mogelijkheden van Mysigns en wat dit voor jou organisatie kan betekenen.

14.45 uur

Break-out ronde 4

Sessie: De vinger op de zere plek (Ernst Kühne)

In een zo vroeg mogelijk stadium duiden wat de oorzaak of oorzaken van het verzuim zijn en vervolgens direct gericht interveniëren

 

 

Sessie: Mentale gezondheid (Pieter de Jongh van Altena & de Jongh Bedrijfsartsen)

 

 

Sessie: Artificial Intelligence (AI) in software-producten

In deze sessie vertellen we je meer over AI. Welke mogelijkheden zijn er voor AI toepassingen in onze software, maar ook de risico’s die AI met zich mee kan brengen en hoe we hier als Visma mee omgaan.


Reserveer jouw plek

Wil je dit event absoluut niet missen? Schrijf je dan nu alvast in via het onderstaande formulier en je bent verzekerd van een plek tijdens Visma Verzuim Connect!

Partners van Visma Verzuim Connect

Inschrijven