Event

17
november

Schrijf je nu in

Doelgroep
Alle gebruikers van Visma Verzuim

 

Locatie

Het oude magazijn in Amersfoort

 

Kosten
Aan dit evenement zijn geen kosten verbonden.

Visma Verzuim Connect 2022


Op donderdag 17 november 2022 vindt Visma Verzuim Connect plaats in Amersfoort. Tijdens dit event maak je kennis met de laatste trends en ontwikkelingen binnen verzuimmanagement.

 

Daarnaast zal je geïnspireerd worden door mooie verhalen uit de praktijk van andere Visma Verzuim-gebruikers. Ontvang je tips en tricks om optimaal gebruik te maken van Visma Verzuim en is het mogelijk om te netwerken met vakgenoten.

 

Programma:
Het programma van de dag ziet er als volgt uit:

 

09.30 uur – Inloop

10.00 uur – Start plenaire programma

11.15 uur – Koffiebreak

11.45 uur – Break-out sessies

12.30 uur – Lunchpauze

13.15 uur – Break-out sessies

14.00 uur – Break-out sessies

14.45 uur – Break-out sessies

15.30 uur – Afsluiting + Borrel

 

Blok 13.15 uur: beschrijving per break-out sessie 

 

1. Interactieve sessie User Experience DWC | Matthijs Schonewille (Visma Verzuim)

 

Tijdens deze sessie gaan we praktisch aan de slag met het vraagstuk: Mogelijkheid om een bepaald dossier bovenaan vast te pinnen. We willen de aanpassingen voor dit vraagstuk op de korte termijn ontwikkelen en releasen. Om de juiste keuzes te maken op het gebied van UX willen we jou als gebruiker hier graag bij betrekken.

 

2. Big data & Employee Dialogue, hype of de toekomst van verzuimmanagement? | Erik van Leeuwen (DPO2)

 

Dpo2 heeft 20 jaar verzuimdata laten analyseren door data onderzoekers, verbonden aan de TU Eindhoven. Hieruit zijn verschillende inzichten ontstaan in de effectiviteit van verschillende verzuimprotocollen op kortdurend en langdurig verzuim. Dpo2 wil het inzicht op verzuim verder vergroten door het toevoegen van additionele data uit ons employee dialogue systeem. Dit vooral om preventief in te spelen op toekomstig en verborgen verzuim.

 

3. Verzekeren en verzuimbeheer een gezonde combinatie | Leon van Druenen (Visma Reliforce)

 

Verzekeren van een “risico” en verzuimmanagement. Twee verschillende werelden, in deze sessie kijken we vooruit hoe we onze verschillende applicaties gaan integreren naar 1 product.

 

Blok 14.00 uur: beschrijving per break-out sessie 

 

1. Blijf scherp op security! | Remco Koman (Visma Verzuim)

 

Security wórdt niet steeds belangrijker, het ís belangrijk. Voor Visma Verzuim is security key en we nemen je graag mee in wat Visma Verzuim al doet op dit vlak. Daarbij ontvang je een serie tips hoe je binnen jouw organisatie nog scherper kunt zijn op security.

 

2. Waarom een verzuimgesprek voeren zo complex is | Eline van Stijgeren (Bezig BV)

 

Wanneer een werknemer uitvalt, wil je als leidinggevende maar 1 ding en dat is dat hij of zij zo snel mogelijk weer op een gezonde manier aan de slag kan. Maar wat kun je verwachten van je werknemers? Wat mag je allemaal wel en wat vooral ook niet vragen? En wat doe je als je vermoedt dat de uitval een andere oorzaak heeft? Tijdens deze interactieve sessie gaan we gezamenlijk op zoek naar de antwoorden op deze vragen. Praat mee!

 

3. Het nut van werkgeluk | Ruud de Leede (CS Opleidingen)

 

Iedereen wil werkgeluk! Maar wat is het eigenlijk en wat kunnen werkgevers en werknemer doen om werkgeluk bespreekbaar te maken. In zijn presentatie zal Ruud de Leede van CS Opleidingen ingaan op inzichten en activiteiten rond dit uitdagende onderwerp. U wordt zelf ook uitgedaagd om mee te denken. Kom luisteren en meedoen voor nieuwe inzichten!

 

Blok 14.45 uur: beschrijving per break-out sessie 

 

1. MySigns, jouw data verdient het om gezien te worden | Henk Smeijers en Simon Baysoy (DataVisual)

 

MySigns zorgt ervoor dat data geautomatiseerd wordt ontsloten en dashboards met jouw data direct beschikbaar zijn. Geen lange BI-trajecten meer, met MySigns kan je binnen één dag al gebruik maken van diverse dashboards op basis van jouw bestaande verzuimsysteem en overige externe bronnen.

 

2. Interactieve sessie User Experience VZS | Matthijs Schonewille (Visma Verzuim)

 

Tijdens deze sessie gaan we praktisch aan de slag met het vraagstuk: Persoonlijke filters voor werknemers, dossiers en taken. We willen de oplossingen voor dit vraagstuk op de korte termijn ontwikkelen en releasen. Om de juiste keuzes te maken op het gebied van UX willen we jou als gebruiker hier graag bij betrekken.

 

3. Mentaal verzuim in je organisatie? Om burn-out van te raken! | Jarno Meijer (Visma Gezondeboel)

 

Wat zijn de psychische problemen bij medewerkers? En wat doe je er echt actief aan? Maar echt? Tijdens deze workshop zorgen we ervoor dat je inzicht krijgt in wat je allemaal kunt!Reserveer jouw plek

Wil je dit event absoluut niet missen? Schrijf je dan nu alvast in via het onderstaande formulier en je bent verzekerd van een plek tijdens Visma Verzuim Connect!

 

 

Inschrijven

  •  *
  •  *
  •  *
  •  *
  •  *
    naam@bedrijf.nl
  •  *
  •  *
  •  *