Visma Verzuim
Visma Gezondeboel

Ziekteverzuim voorkomen

Steeds meer werknemers rapporteren mentale klachten; meer dan de helft van al het ziekteverzuim heeft zelfs een psychische oorzaak. Mentaal verzuim is complex. Het is voor jou als werkgever niet altijd eenvoudig om de vinger precies op de zere plek te leggen. Visma Gezondeboel ondersteunt jou hierbij! Het online vitaliteitsplatform is niet alleen bedoeld om sneller te herstellen bij ziekte, maar juist ook om verzuim te voorkomen.

Vraag een demo aan

Een schaalbare oplossing voor iedere werknemer

 

Naast dat het belangrijk is dat de risicogroep en verzuimers goed worden ondersteund bij hun herstel, is het ook belangrijk dat verzuim zoveel mogelijk wordt voorkomen. Om langdurig verzuim te voorkomen is het van belang om de veerkracht van alle werknemers te verhogen. Met Visma Gezondeboel houd je de vinger aan de pols en leren werknemers steeds beter omgaan met mentale uitdagingen.

Visma Verzuim
Features

Online vitaliteitsplatform

Werknemers hebben 24/7 toegang tot het Visma Gezondeboel-platform. Zo kunnen zij altijd werken aan mentale veerkracht. Daarnaast is het mogelijk om zelfstandig, met zelfgekozen online programma’s, aan de slag te gaan. Dit vergroot de eigen regie en gedragsverandering onder werknemers. Ook kunnen zij volledig anoniem werken aan klachten, waarmee zij misschien niet zo snel naar hun leidinggevende durven te stappen. 

Vraag de demo aan
Visma Verzuim
Features

Online programma’s voor (mentaal) welzijn

Een groot onderdeel van het vitaliteitsplatform is het aanbieden van online programma’s. We bieden meer dan 80 verschillende programma’s aan. Denk hierbij aan laagdrempelige zelfhulpprogramma’s, voor het versterken van mentale veerkracht, tot aan programma’s die worden ingezet door een professional of coach, zoals een bedrijfsarts.

Vraag de demo aan
Visma Verzuim
Features

Inzicht in het mentale welzijn

Het is goed om te meten hoe jouw organisatie ervoor staat op het gebied van mentaal welzijn. Met de wetenschappelijk onderbouwde vragenlijsten uit Visma Gezondeboel achterhaal je tijdig hoe het écht met jouw werknemers gaat. Meet bijvoorbeeld de ervaren werkdruk of werknemerstevredenheid. Aan de uitkomst van de vragenlijsten kan vervolgens een op maat gemaakt aanbod worden gekoppeld, gericht op een meetbaar resultaat.

Vraag een demo aan
Visma Verzuim
Features

Activatie vitaliteitsplatform

Om mentale veerkracht echt voor je organisatie te laten werken is een duurzame aanpak nodig. We zorgen ervoor dat Visma Gezondeboel intern draagvlak krijgt binnen jouw organisatie en zetten daar samen met jou de juiste activatiemiddelen voor in. 

Vraag de demo aan

Andere features

Online trainingen
Online trainingen

Werknemers kunnen online trainingen volgens om mentaal gezond te blijven.

Vragenlijsten
Vragenlijsten

Het bevat verschillende vragenlijst om inzicht te krijgen in de mentale gezondheid.

Beeldbellen
Beeldbellen

Veilige communicatie tussen professional en werknemer, geheel AVG-proof

VR-programma's
VR-programma's

Inzetten van VR-technologie om gedragsveranderingen te realiseren.

 
Webinars

Leer ons product kennen

Steeds meer werknemers rapporteren mentale klachten; meer dan de helft van al het ziekteverzuim heeft zelfs een psychische oorzaak. Mentaal verzuim is complex. Visma Gezondeboel ondersteunt jou hierbij! Het online vitaliteitsplatform is niet alleen bedoeld om sneller te herstellen bij ziekte, maar juist ook om verzuim te voorkomen.

Meer informatie over Visma Gezondeboel