Bekijk het webinar terug

Doelgroep
Iedereen die verantwoordelijk is voor HR en/of personeel

 

Kosten
Aan dit webinar zijn geen kosten verbonden.

Webinar ‘Ontdek het online vitaliteitsplatform: Visma Gezondeboel’


Om langdurig verzuim zoveel mogelijk te voorkomen is het belangrijk om niet alleen vroegtijdig signalen op te vangen, maar vooral ook om de veerkracht van alle werknemers te verhogen. Dat is makkelijker gezegd dan gedaan.

 

Over vitaliteit en duurzame inzetbaarheid zijn inmiddels veel boeken geschreven en wetenschappelijke onderzoeken gedaan, maar hoe ga je er als werkgever nu praktisch mee aan de slag? Hoe krijg je het juiste inzicht en hoe bied je op het juiste moment psychologische kennis op een laagdrempelige en inspirerende manier aan? Welke rol kan e-health daarin spelen?

 

Met het online vitaliteitsplatform ‘Visma Gezondeboel’ kunnen we je hiermee helpen. Visma Gezondeboel is een online vitaliteitsplatform waarin medewerkers op een laagdrempelige manier kunnen werken aan hun eigen mentale gezondheid, preventief en datagedreven. De implementatie en activatie zijn hierbij essentieel, zodat we jouw medewerkers ook daadwerkelijk bereiken en kunnen helpen. Tijdens het webinar krijg je een goed beeld van de mogelijkheden. Kijk het webinar terug

 

Onderwerpen die tijdens het webinar worden behandeld:

 

  • Inleiding; belang van vitale werknemers
  • Introductie ‘Visma Gezondeboel’
  • Amplitie, een nieuw modewoord of toch meer dan dat?
  • Demo online vitaliteitsplatform ‘Visma Gezondeboel’
  • Succesvolle invoering binnen je eigen organisatie
  • Afronding


Webinar terugkijken