Schrijf je nu in

Duur

Deze training duurt van 09:30 tot 13:00 uur.

 

Kosten training

Het bedrag voor de training bedraagt € 295,- (excl. btw) per deelnemer.

 

Locatie

Omgeving Utrecht

 

Inschrijven 

Blijf op de hoogte over een nieuwe datum via het onderstaande formulier

Briefing bekostiging Medisch Specialistische Revalidatie 2022


Zorg dat u bewust bekwaam blijft!

door Laura van Steenveldt en Luc te Boekhorst

 

Elk jaar wordt er onderhoud gepleegd op de regelgeving rondom de bekostiging die vanuit de ZVW plaatsvindt. Dit kunnen wijzigingen zijn omdat er wijzigingsverzoeken zijn ingediend en gehonoreerd, maar er worden ook aanpassingen gedaan omdat er foutjes in stonden of om de regelgeving duidelijker te maken of aan te scherpen. Ook voor de medisch specialistische revalidatie (MSR), die vanuit de ZVW wordt bekostigd, zijn er elk jaar aanpassingen.
Wij geven het hele jaar door masterclasses aan zorgverleners en zorgondersteuners over de bekostiging van de MSR. Hierbij komen altijd aandachtpunten naar voren. Daarnaast hebben ook de NZa en de zorgverzekeraars hun aandachtsgebieden.
Om je en jouw organisatie een update te geven van de (nieuwe) regelgeving en van de aandachtspunten die spelen binnen de sector, organiseren wij regelmatig een briefing over de bekostiging van de MSR.

 

In één dagdeel verzorgen wij een korte opfriscursus, benoemen we de issues die spelen en brengen wij je op de hoogte van de veranderingen in de wetgeving.
Op deze manier kun je weer met een gerust hart een nieuw jaar tegemoet zien.

 

Voor wie?

Deze briefing is bedoeld voor medewerkers die MSR-zorg bieden (zowel zorgverleners als ondersteuners van de zorg), maar wel al voldoende kennis hebben op het gebied van de MSR-bekostiging. Bij de briefing wordt ervan uitgegaan dat de kennis op het gebied van MSR op hetzelfde niveau is zoals deze op deze (incompany) masterclass is gegeven:

Bewust of onbewust onbekwaam? Zorg dat je bewust bekwaam wordt!
De bekostigingsregels van de medisch specialistische revalidatie

 

Inhoud Briefing

Tijdens deze briefing wordt de kennis opgefrist door de geldende regels nog eens te herhalen. Daarnaast worden de aanpassingen die zijn doorgevoerd in de regelgeving besproken. Aan de hand van een aantal issues die (kunnen) spelen, worden de geldende regels toegepast op de praktijk, gevolgd door het uitwerken en bespreken van casussen.

 

Datum en kosten

Er is nog geen nieuwe datum gepland waarop de briefing zal plaatsvinden .
De kosten voor deelname aan deze briefing bedragen € 295,00 excl. btw.
Indien je interesse hebt, kun je dat via het onderstaande formulier laten weten, waarna wij, indien er een datum bekend is, je zullen informeren .

 

 Informatie

Indien je wil deelnemen aan deze cursus, dan kun je je inschrijven via het onderstaande formulier. Zodra er een nieuwe datum bekend is zullen wij je hiervan op de hoogte stellen.

Ik heb interesse in deze briefing

 •  *
 •  *
 •  *
 •  *
 •  *
 •  *
  naam@bedrijf.nl
 •  *
 •  *
 • * Verplichte velden 
  ** Privacy statement: Je gegevens worden alleen door Visma Verzuim en Laura van Steenveldt gebruikt om je te informeren over deze cursus en mogelijke andere cursussen die door Visma Verzuim en/of Laura van Steenveldt worden georganiseerd. Je gegevens worden niet aan derden verstrekt.