Visma Verzuim

Security check

Tijdens de security check beoordeelt een van onze deskundige consultants of alle instellingen op het gebied van privacy en security maximaal worden benut en of je voldoet aan wet- en regelgeving op het gebied van de AVG. Op basis van deze check ontvang je een helder advies over hoe je de security nog verder kunt verbeteren.

Vraag een security check aan

Wat houdt de online security check in?

Privacy en security hebben de hoogste prioriteit binnen Visma Verzuim. Dat geldt dus ook voor de ontwikkelingen die we doen voor onze software. Veel nieuwe functionaliteit wordt ontwikkeld om de data van jou en dat van jouw medewerkers of klanten nog beter te beschermen. Onze software is dan ook voorzien van allerlei instellingen die er voor zorgen dat persoonsgegevens en andere data tot op het beste niveau wordt beveiligd.

 

Toch blijkt, uit de ervaring van onze consultants, dat die instellingen vaak niet of nog onvolledig worden gebruikt. Wil jij er zeker van zijn dat je het verwerken van data veilig en volgens de strenge regels doet?  Kies dan voor onze security check. 

 

Door gebruik te maken van de online security check krijg je snel inzicht in wat je kunt verbeteren. Onze consultant beoordeelt, op basis van de inrichting, waar je eenvoudig en snel winst kunt behalen. De bevindingen worden met je besproken en je ontvangt een helder overzicht waarin per onderdeel wordt beschreven wat je kunt verbeteren.

 

Wat zijn de voordelen?

  • Na jouw aanvraag wordt de consultant ingepland om de inrichting van de Visma Verzuim-omgeving te beoordelen.
  • Op basis van de beoordeling wordt een adviesrapport opgemaakt door de consultant.
  • De consultant neemt contact met je op om een online afspraak in te plannen. Tijdens deze afspraak wordt het adviesrapport toegelicht.
  • Je ontvangt het adviesrapport in je mailbox en je kunt op basis van het rapport aan de slag. Uiteraard kun je hiervoor ook gebruik maken van onze consultants die op basis van hun specialistische kennis en ervaring je snel op weg kunnen helpen.

 

Hoe kan ik een online security check aanvragen?

Vraag een scan aan via het aanvraagformulier.

 

 

Wat kost een online security check?

De kosten voor de online security check bedragen 495,- euro.

Inbegrepen zijn:

  • De scan van je inrichting door onze consultant
  • Het opmaken van het adviesrapport
  • Online bespreken adviesrapport (1 uur)

Vraag een online Quickscan aan