11 / 01 / 22

Nieuw in Visma Verzuim VZS – januari 2022


Dene Mastwijk


De nieuwe release van Visma Verzuim VZS is nu beschikbaar. Vanaf dat moment zijn alle nieuwe functionaliteiten voor jou beschikbaar. Hieronder lees je meer over de belangrijkste nieuwe functies in Visma Verzuim VZS. Deel dit ook met de gebruikers binnen jouw organisatie. Ben je benieuwd naar het complete overzicht? Download het hier!

 

Herstelcode vanaf nu eenvoudig resetten

Een grote wens van onze klanten is om de herstelcode, die nodig is bij het instellen van tweefactorauthenticatie, opnieuw te kunnen genereren. Vanaf deze nieuwe versie kun je de herstelcode eenvoudig resetten. Hoe je dit, als applicatiebeheerder, kunt instellen, lees je in de releasenotes.

 

Terugblik 2021

In het afgelopen jaar is er veel gebeurd. Ondanks veel thuiswerken hebben de teams hard gewerkt aan nieuwe ontwikkelingen, ontstonden er gave uitbreidingen voor integratie en leverden we een continue strijd met cybercriminelen. Een overzicht van de highlights van 2021 vind je in de releasenotes.

 

Van releasenotes naar productupdate

Vanaf volgende maand informeren we je niet alleen over de nieuwe ontwikkelingen van Visma Verzuim VZS, maar krijg je ook een kijkje in de keuken van onze ontwikkelafdeling. Eén van onze ontwikkelaars neemt je mee in onze manier van werken en je krijgt inzicht in ons releaseproces. De naam releasenotes veranderen we daarom naar productupdate.

 

Software development proces

Als onderdeel van Visma werken we veel samen met global Visma-organisaties. Juist door die samenwerking kunnen we ons software development proces ook steeds verder professionaliseren. In deze releasenotes geven we alvast een kleine teaser wat dit precies betekent en hoe we dat gaan doen. Lees meer

 

Bekijk hier het gehele overzicht van de release van januari 2022. Wil je meer informatie of heb je een vraag? Neem gerust contact met ons op via marketing.vismaverzuim@visma.com.


Meer informatie

Wil je op de hoogte blijven over alle nieuwe functies binnen Visma Verzuim VZS? Meld je dan aan voor de releasenotes. Wil je meer informatie of heb je een vraag over deze release? Neem gerust contact met ons op via info.vismaverzuim@visma.comGerelateerd nieuws
02 / 01 / 24
Voldoende rust na inspanning voorkomt verzuim

Het komt voor: een conflict op het werk. Een kwart van de werknemers ervaart conflicten op het werk. Onder leidinggevenden is dat zelfs een derde. De productiviteit en de sfeer kunnen eronder lijden. Een groep experts stelt als nieuwe optie arbeidsconflictenverlof voor. Dit kan een goed idee zijn.

Bericht lezen
17 / 11 / 23
Conflictverlof: afkoelen om langdurig verzuim te voorkomen

Het komt voor: een conflict op het werk. Een kwart van de werknemers ervaart conflicten op het werk. Onder leidinggevenden is dat zelfs een derde. De productiviteit en de sfeer kunnen eronder lijden. Een groep experts stelt als nieuwe optie arbeidsconflictenverlof voor. Dit kan een goed idee zijn.

Bericht lezen
30 / 10 / 23
Aandachtspunten bij het inschakelen van een casemanager bij verzuim

In sommige gevallen is voor de verzuimbegeleiding van een zieke werknemer de inzet van een casemanager nodig. Deze is belast met de meer administratieve en procesmatige kant van het (langdurig) verzuim en de re-integratie. Afhankelijk van het soort contract kan een arbodienst een casemanager voor je organisatie regelen. In dit blog lees je wat je mag verwachten van een casemanager?

Bericht lezen