11 / 01 / 22

Nieuw in Visma Verzuim VZS – januari 2022


Dene Mastwijk


De nieuwe release van Visma Verzuim VZS is nu beschikbaar. Vanaf dat moment zijn alle nieuwe functionaliteiten voor jou beschikbaar. Hieronder lees je meer over de belangrijkste nieuwe functies in Visma Verzuim VZS. Deel dit ook met de gebruikers binnen jouw organisatie. Ben je benieuwd naar het complete overzicht? Download het hier!

 

Herstelcode vanaf nu eenvoudig resetten

Een grote wens van onze klanten is om de herstelcode, die nodig is bij het instellen van tweefactorauthenticatie, opnieuw te kunnen genereren. Vanaf deze nieuwe versie kun je de herstelcode eenvoudig resetten. Hoe je dit, als applicatiebeheerder, kunt instellen, lees je in de releasenotes.

 

Terugblik 2021

In het afgelopen jaar is er veel gebeurd. Ondanks veel thuiswerken hebben de teams hard gewerkt aan nieuwe ontwikkelingen, ontstonden er gave uitbreidingen voor integratie en leverden we een continue strijd met cybercriminelen. Een overzicht van de highlights van 2021 vind je in de releasenotes.

 

Van releasenotes naar productupdate

Vanaf volgende maand informeren we je niet alleen over de nieuwe ontwikkelingen van Visma Verzuim VZS, maar krijg je ook een kijkje in de keuken van onze ontwikkelafdeling. Eén van onze ontwikkelaars neemt je mee in onze manier van werken en je krijgt inzicht in ons releaseproces. De naam releasenotes veranderen we daarom naar productupdate.

 

Software development proces

Als onderdeel van Visma werken we veel samen met global Visma-organisaties. Juist door die samenwerking kunnen we ons software development proces ook steeds verder professionaliseren. In deze releasenotes geven we alvast een kleine teaser wat dit precies betekent en hoe we dat gaan doen. Lees meer

 

Bekijk hier het gehele overzicht van de release van januari 2022. Wil je meer informatie of heb je een vraag? Neem gerust contact met ons op via marketing.vismaverzuim@visma.com.


Meer informatie

Wil je op de hoogte blijven over alle nieuwe functies binnen Visma Verzuim VZS? Meld je dan aan voor de releasenotes. Wil je meer informatie of heb je een vraag over deze release? Neem gerust contact met ons op via info.vismaverzuim@visma.comGerelateerd nieuws
03 / 01 / 23
Zorg met een gezonde leercultuur voor duurzame inzetbaarheid

Duurzaam inzetbaar zijn, gaat niet alleen over gezondheid. Werknemers moeten ook op andere vlakken zorgen dat zij aantrekkelijk blijven voor de eigen werkgever en de arbeidsmarkt. Daarvoor is het nodig dat werknemers zich tijdens de loopbaan blijven ontwikkelen met behulp van opleiding en scholing. Organisaties met een gezonde leercultuur steunen en stimuleren dit. 

Bericht lezen
30 / 11 / 22
Werknemer werkt niet mee aan re-integratie; wat zijn de mogelijkheden?

Een langdurig zieke werknemer kan volgens de bedrijfsarts langzaamaan weer aan het werk. Als werkgever probeer je dit zoveel mogelijk te faciliteren. Maar wat als de werknemer het andere werk niet geschikt vindt en afspraken niet nakomt zonder geldige reden?

Bericht lezen
19 / 08 / 22
Ouderschapsverlof: hoe werkt het in de praktijk?

Sinds 2 augustus 2022 kunnen werknemers negen weken betaald ouderschapsverlof opnemen. Maar hoe gaat dat precies in zijn werk?

Bericht lezen