11 / 01 / 22

Nieuw in Visma Verzuim VZS – januari 2022


Dene Mastwijk


De nieuwe release van Visma Verzuim VZS is nu beschikbaar. Vanaf dat moment zijn alle nieuwe functionaliteiten voor jou beschikbaar. Hieronder lees je meer over de belangrijkste nieuwe functies in Visma Verzuim VZS. Deel dit ook met de gebruikers binnen jouw organisatie. Ben je benieuwd naar het complete overzicht? Download het hier!

 

Herstelcode vanaf nu eenvoudig resetten

Een grote wens van onze klanten is om de herstelcode, die nodig is bij het instellen van tweefactorauthenticatie, opnieuw te kunnen genereren. Vanaf deze nieuwe versie kun je de herstelcode eenvoudig resetten. Hoe je dit, als applicatiebeheerder, kunt instellen, lees je in de releasenotes.

 

Terugblik 2021

In het afgelopen jaar is er veel gebeurd. Ondanks veel thuiswerken hebben de teams hard gewerkt aan nieuwe ontwikkelingen, ontstonden er gave uitbreidingen voor integratie en leverden we een continue strijd met cybercriminelen. Een overzicht van de highlights van 2021 vind je in de releasenotes.

 

Van releasenotes naar productupdate

Vanaf volgende maand informeren we je niet alleen over de nieuwe ontwikkelingen van Visma Verzuim VZS, maar krijg je ook een kijkje in de keuken van onze ontwikkelafdeling. Eén van onze ontwikkelaars neemt je mee in onze manier van werken en je krijgt inzicht in ons releaseproces. De naam releasenotes veranderen we daarom naar productupdate.

 

Software development proces

Als onderdeel van Visma werken we veel samen met global Visma-organisaties. Juist door die samenwerking kunnen we ons software development proces ook steeds verder professionaliseren. In deze releasenotes geven we alvast een kleine teaser wat dit precies betekent en hoe we dat gaan doen. Lees meer

 

Bekijk hier het gehele overzicht van de release van januari 2022. Wil je meer informatie of heb je een vraag? Neem gerust contact met ons op via marketing.vismaverzuim@visma.com.


Meer informatie

Wil je op de hoogte blijven over alle nieuwe functies binnen Visma Verzuim VZS? Meld je dan aan voor de releasenotes. Wil je meer informatie of heb je een vraag over deze release? Neem gerust contact met ons op via info.vismaverzuim@visma.comGerelateerd nieuws
26 / 05 / 23
Regels rondom de loondoorbetaling bij een zieke uitzendkracht

Als een werknemer twee jaar ziek is, mag je als werkgever de arbeidsovereenkomst beëindigen. Bij tijdelijk personeel, zoals uitzendkrachten gelden er andere regels. De cao van de uitzendbranche regelde dat een uitzendovereenkomst met uitzendbeding eindigt bij ziekte van de uitzendkracht. Een paar jaar geleden ontstond hierover discussie, doordat het gerechtshof deze regel in twijfel trok: is dit wel rechtvaardig en geldt het uitzendbeding wel bij ziekte?

Bericht lezen
26 / 05 / 23
Fit blijven op de werkplek helpt om verzuim te voorkomen

Gedurende een werkdag kan het lastig zijn om voldoende te bewegen. Langdurig achter een beeldscherm zitten en in een verkeerde houding werken, kunnen fysieke problemen bij werknemers veroorzaken. Lichamelijke beweging houdt een werknemer gezond en voorkomt verzuim. Hoe zorg je ervoor dat werknemers fit blijven?

Bericht lezen
26 / 05 / 23
De zin van voldoende vakantie nemen

In de Arbeidstijdenwet staan regels voor het nemen van pauze en vakantie om werknemers de gelegenheid te geven van hun werk te herstellen. Rust nemen is niet alleen noodzakelijk voor het herstel na zware fysieke arbeid, maar ook na het leveren van cognitieve inspanning. Je kan het dus zien als een vorm van verzuimpreventie.

Bericht lezen